Rakan WARTAMAYA

Monday, January 9, 2012

Di Kuala Lumpur v3 (REFRESH FOR LATEST)

9.12 am - Imej oleh Lateefakoya .. camana minah ni bleh ada atas bangunan? Pelik aku .. 
Dinggarkan ketika ini sudah ada 5,000 penyokong 901 berada di perkarangan mahkamah menanti keputusan perbicaraan liwat palsu.
Penyokong Sayfool terpaksa import penyokong Afrika untuk bantu .. wakak k!!!
Sabar menanti beramai ramai .. sekarang 9.25 am

Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!Bebas! Takbir! Kedua-dua evidence DNA dan oral-lisan tak boleh sabit kesalahan!

Yahoooooo !!!!!



Share/Bookmark

15 comments:

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:22 AM  

wak...please la...mane brahim ali nie...ghisau den kalau polis x buleh nak kawal yang berhimpun...nak kono tunggu tigo juta ahli perkoso nie..bebudak pekida pon dah ade dokek sotongah juta dtg...mampuih la org2 PR kono lopeh nie..den ghaso brahim tertido sobab qiamullai sojak mala tadi...

-kami semua anwar ibrahim-

wartamaya January 9, 2012 at 8:27 AM  

Berahim sudah dapat dihubungi cuma dia kata, "Ehhh .. bukan esok ke perhimpunan tu?".

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:28 AM  

kepada penyokong2 PR yang ade dekat mahkamah saya nak bagi tau..kami nie panglima2 melayu...panglima2 umngok...kalau kami jumpa kamu semua dekat mahkamah jalan duat...kami ludah kamu semua..kami tampar kamu semua...jangan cabar kami...ptuih...ptuih..ptuih...(ludah muka sndiri)

-kami semua anwar ibrahim-

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:28 AM  

Woi penyokong SAYFOOL dari oversea... Gelap2 lansung xnampax ramainya.....

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:29 AM  

wakakaka....owh dio terlupo la tuh wak..biaso la org kalu dah tuo..pastu bangang mmg mcm tuh...silap hari..ptuihhhh

-kami semua anwar ibrahim-

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:32 AM  

allahuakkbar....

-kami semua anwar ibrahim-

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:34 AM  

‎- ANGKAT SUMPAH TAKUT
- ANGKAT SUMPAH KAT MAHKAMAH PUN TAKUT
- UJIAN POLIGRAPH TAKUT
- NAK BAGI DNA PUN TAKUT
- PEGUAM YANG BERAGAMA ISLAM SEMUA DAH BLAH TINGGAI YG BUKAN ISLAM SAJA YANG DOK WAKIL DIA
- RAMAI KAWAN BAIK DIA DAH BLAH
- SUKA MEMBURUKKAN NEGARA
- ADA BUKTI VIDEO PUN TAK MAU PERCAYA , DOK KATA YANG TU SEMUA X LEH PERCAYA BESI SHJ..
- ISU KALIMAH ALLAH
- ISU KEBEBASAN SEK
- ISU PLURALLISME AGAMA

FIKIR-FIKIRKANLAH

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:37 AM  

wak dah konpom la anwar x salah yo...alhamdulillah

-kami semua anwar ibrahim-

buek anon 834..
kalau pertandingan bola...kek team kau ade tiang gol 1..kek tompek den ade 10 pintu gol...ref kawan kau...penjago garisan kawan apak kau...penganjur kawan omak kau...
team kau ado 11 org..team den ade 5 org...kau agak den nak lawan ko??

fikir fikir kan la samo

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:46 AM  

patut la di bangang tuh x dtg..ghupo ei baghu tosodar yang jobo ei x do kono sodok...bangang boto...ado maruah digadai jajo dongan duit...lopeh nie poie la kau laghi kek tompek lain...mampiuh lagi elok...

-kami semua anwar ibrahim-

Anonymous,  January 9, 2012 at 9:08 AM  

Tuduhan kepada DSAI
- liwat,zina, penipu, ajaran sesat,
salah guna kuasa, ejen Amerika,
ejen Arab Saudi, ejen Israel, nak
bangkrapkan negara, nak jual
negara, menghancurkan Islam,
pecah belahkan masyarakat,
membuat huru-hara, pelakon
video lucah, dajal, dan
sebagainya.
Tuduhan seks saja, berapa
banyak versi sudah dilemparkan
ke atas beliau? Kononnya Anwar
zina dengan bini kawannya,
zina dengan pelacur, ada anak
haram, liwat pemandu, liwat
adik angkat, liwat pembantu,
liwat rakan sepenjara.

Tuduhan apa kejadah sebegini banyak sampai DSAI ibarat penjahat yang paling jahat di dunia. Terjahat dari 4, 5 billion umat manusia di dunia..Fikir-fikir lah.

Kamal Sanusi January 9, 2012 at 9:57 AM  

Jgn kita lupa kisah mahkamah ni semasa mengendalikan kes YB Nizar di Perak.

Hari ni Nizar menang, esok dia kalah.

Mahkamah Malaysia ni bukan buleh pakai sgt bila mengendalikan kes kes melibatkan org PR

Anonymous,  January 9, 2012 at 9:59 AM  

ptuiiiiiiiiiiiiiii,,,,ludah muka geng umno,,,

gmu,  January 9, 2012 at 10:09 AM  

Untuk Anom 8:34AM
Ni seorang lagi yang meraban kat blog Wartamaya,lebih baik kau pergi bantu Hasan Ali lagi baeek.

Anonymous,  January 9, 2012 at 1:16 PM  

Skrg amacam siapbersumpah dgn alquran dahi spi hitam kewarakan rupanya penipu besau penfitnah besau, kau nei layak bersumpah kat kuil jer saiful. Skrgmana kaunakletak muka kau bangsat. Ko nak pegi pasau org keji, nak kepasarmlm orgkeji,nakke masjid org keji, kau perasan x saiful bahawa inilah balasan allah kpd kau. Allah itu maha kaya saiful. Apa guna duit yg kodpt sbyk 1.8juta dari umno. Mana ko nak bawa nak ke shoping pun org keji. Jadilah kau katak d bawah tempurung.

Anonymous,  January 9, 2012 at 1:16 PM  

Skrg amacam siapbersumpah dgn alquran dahi spi hitam kewarakan rupanya penipu besau penfitnah besau, kau nei layak bersumpah kat kuil jer saiful. Skrgmana kaunakletak muka kau bangsat. Ko nak pegi pasau org keji, nak kepasarmlm orgkeji,nakke masjid org keji, kau perasan x saiful bahawa inilah balasan allah kpd kau. Allah itu maha kaya saiful. Apa guna duit yg kodpt sbyk 1.8juta dari umno. Mana ko nak bawa nak ke shoping pun org keji. Jadilah kau katak d bawah tempurung.

Blog list