Rakan WARTAMAYA

Monday, January 9, 2012

Di Kuala Lumpur v2 (REFRESH FOR LATEST)

imej oleh @BebasAnwar901
7.43 am - Penganjur sedang mengarahkan peserta masuk ke kawasan parking Mahkamah.
Adam Adli? Phuyoohhh ... manusia glamer ni ada datang ke?
Mungkin PEKIDA / PERKASA sudah sesat. Minta tolong cari mereka. Quamulail ke Mukelain? .. Kena kidnap kot depa depan ni .. wakak !!!
7.52 am - SN Pak A Samad Said & Pengerusi Bersih 2.0 S Ambiga tiba di kompleks mahkamah.
imej oleh dinbinjai 
7.57 am - Ribuan terus berpusu-pusu di Mahkamah Jalan Duta
DAP bersama 'Justice Bao' datang .. aku pun tak tahu apa maksud "Justice Bao" ... hehehe (dilaporkan oleh mskini) Woo .. tanda aras kehakiman .. ciss apa la aku tak belajar ni dulu .. 
8.06 am - Azmin Ali dan Ketua Wanita Keadilan sudah tiba. Sukar untuk lalu
imej dari atas bumbung oleh @malaysiakini.
8.11 am - DSAI khabarnya sudah bertolak dri rumahnya menuju ke Mahkamah Jalan Duta. Beliau hadir bersama TGNA (Allahuakbar !!!) Idola gua tu ... 
Orang ramai sdg menyaksikan gelagat warga tua.
10 ribu owang? ... Adeyy . !
8.24 am - Peguam Sayfool kata, Sayfool tak datang hari ini .. 
Gambar DSAI keluar dari kediaman pagi ini
8.28 am - DSIA TIBA !! ... REFORMASI KEDENGARAN !!!
Akhirnya jam 8.31 pag Pekuda dan Perkatak muncul. Mana gi Qiamullail gak nye?
8.34 am - Wartawan mula masuk ke hadapan Mahkamah. ke Galeri Awam ... 
Setakat ini setelah pengiraan dibuat .. 
21 police trucks
1 water cannon truck
33 vans1 mobile command post
3 buses full of police
4 Light Strike Force Landrovers

SAFWAN datang .. !
Di bawah ni gambar pengikut PEKIDA sedang menunggu boss mereka .. Dianggarkan 3 juta orang .. wakakak !!!! Bingai !
Dilaporkan 50 org je .. penyokong Sayfool. Mungkin sumer tu mangsa liwat jugak kot? Mungkin la ... 
Poster di bawah ini yang diedarkan oleh Pekuda dan Perkosa .. 
9.05 am - Tuan Guru Hadi Awang sudah tiba ! Laungan Takbir bergema lagi .. 
Tuan Guru Nik Aziz juga tiba dan sedang memasuki kawasan Mahkamah .. Takbir !!!

Kita pergi ke posting seterusnya "Di Kuala Lumpur v3 (REFRESH FOR LATEST)"

Share/Bookmark

7 comments:

opisboi January 9, 2012 at 6:54 AM  

brahing ali & ayahanda, ibunda mak bonda tengah solat hajat kat dataran merdeka....terkini bini brahing ali tak kasi brahing keluar takut kuala lumpur banjir besau nanti bini dia tak dapat pegi sopping kat sogo

wartamaya January 9, 2012 at 7:04 AM  

Wakakak ... !!! Lepas ni apa la alasan kalau wartawan tanya dia .. wakak !!!

Anonymous,  January 9, 2012 at 7:15 AM  

aku dengar mat brahim kena gari kat katil malam tadi bini tak kasi buat gila.

wartamaya January 9, 2012 at 7:19 AM  

Atau pun Berahim sedang basuh baju sbb arahan bini dia minggu lepas, tapi dia tak buat.

Anonymous,  January 9, 2012 at 7:27 AM  

ayahde bonde bhim kat pasar cho ket dok belanje nak masak pe hari ini..

Anonymous,  January 9, 2012 at 8:12 AM  

brahim sudah kelihatan..ni link nya
http://oursurprisingworld.com/wp-content/uploads/2008/06/african-frog-02.jpg

-kami semua anwar ibrahim-

Blog list