Rakan WARTAMAYA

Monday, August 8, 2011

Boleh panggil .... tapi kalau setuju ... wakaka !!!


KUALA LUMPUR, 8 Ogos - Mahkamah Tinggi membenarkan permohonan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk memanggil 15 saksi termasuk perdana menteri dan isterinya dengan syarat mereka bersetuju untuk ditemu bual.
Hakim Datuk Mohd Zabidin Mohd Diah berkata menjadi tanggungjawab pendakwa untuk menyediakan saksi kerana pembela ada hak untuk menemu bual mereka.

Bagaimanapun kata beliau, terpulang kepada saksi sama ada mereka bersetuju untuk ditemu bual sebelum dipanggil untuk memberi keterangan.[ lagi ]


Wakak ... !!!
Boleh panggil .. tapi kalau setuju ..
Ni ape cerita ni?
Buat lawak ke? ... Wakakak !!!

Share/Bookmark

3 comments:

opisboi August 8, 2011 at 1:13 PM  

kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......kahhhhhh...kahhhhh....kahhhhhh...kahhhhhhhh......sakit porot aku..lawak btullah hakim2 kat melesia.

Anonymous,  August 8, 2011 at 4:23 PM  

Kah..kah..kah..kah..kah..
Kalau nak suruh Anwar masuk penjara, datangla...datang jangan tak datang.

Anonymous,  August 9, 2011 at 6:07 AM  

Hangpa lagi lawak, hangpa pasti tak tau terma undang-undang bersabit perkara tersebut...hangpa janji tibai sajaaa.... ada baca ka?

Blog list