Rakan WARTAMAYA

Sunday, May 27, 2012

Apa khabar Sekinchan Ikan Bakar?

Di atas ni .. di Kota Damansara. Tutup .... Di Bukit Tinggi, Kelang sudah 2 bulan .. Tutup .. .
Di Segambut .. .Lelong
Bersih 3.0 ni memang tak patut betul la ... 
Sebab sehari Bersih .. semua restoran tutup
Tu pasal tokey dia meragan tak sudah .. 
Kalu dia kata Jual Nasi Lemak .. doa dia mungkin jadi kenyataan ..
Tapi tak per la .. bleh pakai Ferrari lagi .. kira OK la .. 
Wakakak !!! .. 

Share/Bookmark

31 comments:

mountdweller May 27, 2012 at 6:22 PM  

Nak niaga, tapi bodoh nak mampuss!

Anonymous,  May 27, 2012 at 6:56 PM  

Cwangan di Bandar Mahkota Cheras nampak mcm dah tak buka.....cawangan dekat dgn Balakong dan Reko Sentral ...pelanggannya x ramai mana pun....

Anonymous,  May 27, 2012 at 7:03 PM  

habislah kamu Jamal......ko buat kerja yang dibenci orang...balik sekincahan le..

Anonymous,  May 27, 2012 at 7:17 PM  

kalau guna duit HARAM..gitule kot... pergi jumpa fatul bari belajar2 bertaubat cara umno.

Anonymous,  May 27, 2012 at 7:17 PM  

bentuk ikan diye pun lain mcm jek hahahahahaha

Anonymous,  May 27, 2012 at 7:21 PM  

mahal..tp x sedap langsung....mmg patut pun tutup....

Pengasas May 27, 2012 at 7:52 PM  

Salam Wak,
Kawan sekampung tuuu ....

Isa May 27, 2012 at 8:11 PM  

Elok2 jadi tokan... nak tukar line konon.. kan dah kantoi... hahahhaaa...

Anonymous,  May 27, 2012 at 8:27 PM  

wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka BELAJAR NGAN ORANG ACEH YANG MENIAGA KAT MESIA NI, MULA NIAGA KECIK JER PASTU BESAR SAMPAI LEH JADI TOKEY, DAN AMIK BUDAK-BUDAK meLAYU BODOH KEJE NGAN DORANG... wakakakakakakakakakakakakakakakakaka HIDANG MAKANAN BUSUK... KO TANGGUNGLAH NANTI.. HARAMJADAH

Pak Long Din May 27, 2012 at 8:34 PM  
This comment has been removed by the author.
Pak Long Din May 27, 2012 at 8:36 PM  

Salam tuan blog,
Pak Long nak mohon tukar-tukar link?

http://paklongonline.blogspot.com/

Kerajaan Rakyat May 27, 2012 at 9:47 PM  

Alamak........

Sudah kina lelong kaa???

Anonymous,  May 27, 2012 at 10:23 PM  

Satu lg, restoran ikan bakar sekinchan kat ampang water front. Memang tak pernah tgok org masuk mkn kat situ. Aku rasa kalau ada restoran ni kat sekinchan sekalipun belum tentu ada 10 org/mlm yg dtg

ER-6n,  May 27, 2012 at 11:07 PM  

Cawangan Desa Tun Razak pun dah tutup semenjak bulan mac lagi. Wakakak...

wartamaya May 28, 2012 at 7:14 AM  

mountdweller, Buka kedai ghairah. Renovation makan ratus ribu, lokasi hebat2 belaka. Deposit kedai pun dah puluh ribu. operasi tak tau jaga. Kail pendek, nak pancing laut dalam. Bodoh tak bleh di ajar. Gerai burger pun tak boleh buat.

wartamaya May 28, 2012 at 7:15 AM  

Anonymous , May 27, 2012 6:56 PM

Terima kaseh info.

wartamaya May 28, 2012 at 7:16 AM  

Pengasas .. Malu nak ngaku. Hahahaha

wartamaya May 28, 2012 at 7:16 AM  

ISA ... jadi tokan habis guna sendiri. Lalok all the time.

wartamaya May 28, 2012 at 7:18 AM  

Anonymous May 27, 2012 10:23 PM,
Terima kaseh INFO ..

wartamaya May 28, 2012 at 7:18 AM  

Kawan2 semua. Bila dah nak bungkus cuba berlindung di belakang UMNO. Tu yang meraban semacam je tu. Kalau di bawah UMNO ... kebal undang2.

wartamaya May 28, 2012 at 7:21 AM  

Pak Long Din ..
Sudah di link kan di bawah.

Pemerhati BERSIH 3.0,  May 28, 2012 at 8:19 AM  

hurm..ini lah yg berlaku jika bebuat jahat sesama manusia..rezeki tu ALLAH yg berikan....jamal Unta nih diberikan nikmat supaya boleh beramal..tp ko buat tidak baik sesama manusia..kan dah kene tarik nikmat yg Allah berikan..sian kat anak2 la..ape pon mari kita sama2 BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR ni...biar dia tau langit tinggi ke rendah..bia tunduk melihat bumi, jangan asik mendongak kelangit je..

wayne May 28, 2012 at 8:48 AM  

mari kita doakan sama2..semoga impian dia nak meniaga naisk lemak kat pasar malam jalan tar akan menjadi kenyataan...amiiinnn

Anonymous,  May 28, 2012 at 2:52 PM  

kikikiki..cai2 pr ni berani melalak dgn businessmen melayu je ke? hihihi

Anonymous,  May 28, 2012 at 3:42 PM  

Anonymous said May 28, 2012 2:52 PM - Dengan businesman melayu yang kroni yang terselamat dari tali gantung.

Anonymous,  May 28, 2012 at 8:52 PM  

Buakn sebab 3.0 sekinchan tutup, sebelum 3.0 or 2.0 ada yg dah tutup....MAHAL gile dan x berapa sedap...

Anonymous,  May 31, 2012 at 12:00 AM  

Padan muka...orang takbur!!! saya sekeluarga pernah keracunan makanan disebab kan bahan kimia yang digunakan untuk pest control. saya dalam process nak saman restoran & pest control company (Eco Pest Sdn Bhd). Hati hati bahan kimia beracun tersembur pada ikan ikan yang u all makan. Biar tak makan dari mati makan racun serangga!

Anonymous,  July 5, 2012 at 11:17 AM  

modal pusingan dh abis wat beli keta Felali loooo.....

Pi balik Sekincan kail ikan puyu/haruan.......itu pun kalau ikanx2 tu nak makan laaa....

rgcx.tk July 15, 2012 at 2:00 PM  

Salam tuan blog,
saya nak mohon tukar-tukar link?

http://promosipercuma.net

rgcx.tk July 15, 2012 at 2:01 PM  

Salam tuan blog,
saya rgcx.tk nak mohon tukar-tukar link?

http://promosipercuma.net

Wellness, The Next Big Thing September 2, 2012 at 9:51 PM  

niat berniaga besar tapi ilmu tak cukup ....

Blog list