Rakan WARTAMAYA

Monday, May 28, 2012

PAS perlu berubah


Aku tak rasa PAS boleh menarik masuk ahli UMNGOK tegar menjadi ahli
kecuali PAS sanggup jemput K pop datang ke pentas.
Ini sekadar cadangan. Tu pun kalu setuju.,

Aku tak paksa .. 


Share/Bookmark

15 comments:

Anonymous,  May 28, 2012 at 11:05 PM  

eh..eh...mcm nampak seluar d_lam je tu....atau mataku yang tersilap pandang...hehehe

Anonymous,  May 28, 2012 at 11:09 PM  

warna merah. Sama macam baju najib tu.

Anonymous,  May 28, 2012 at 11:17 PM  

warna merah....aku dah zoom fullblast gbr tu...bukan warna merah tapi warna hitam...hehehe

Anonymous,  May 28, 2012 at 11:20 PM  

HaHA .. ADA YANG ZOOOMMMM !!

Kerajaan Rakyat May 28, 2012 at 11:23 PM  

alamak...

kusss .. semangat

Anonymous,  May 28, 2012 at 11:30 PM  

pas kata haram..umno kata tak apa
sikit je tengguk....syok apa...

Anonymous,  May 29, 2012 at 12:14 AM  

yang baju warna merah tu sapa?
pengurus k-pop Ke?

Anonymous,  May 29, 2012 at 12:18 AM  

benda baik kalau campur haram, jadi haram le hukumnya.

tak caya cuba tanya harusani.
kalau harusani masih kata halal, tak tau le apa aku nak cakap.

gelorahatimuda May 29, 2012 at 2:37 AM  

haha. tengok nampak macam sedap tapi yang kat rumah dah kompom sedap dan halal.

gelorahatimuda May 29, 2012 at 2:44 AM  

alamak tuan . mohon bantuan link blog saya ini
http://wasukalu.blogspot.com/
mana tau kot-kot boleh jadi popular macam tuan. haha! terima kasih

Alias Bin Hasan May 29, 2012 at 3:01 AM  

Salam semua...

Kalau jiwa sudah kacau, buat apa pun jadi kacau bilau & serba tak kena.

Anonymous,  May 29, 2012 at 6:37 AM  

Budaya UMNO yang sukar dibendung dua perkara iaitu Duit dan perempuan.
Pusing kot mana pun acara UMNO tetap ada perempuan yang montok mongel....
Orang PAS akan tercabut kopiah woooo!!!... sebab tu Hasan Ali ikut.

wartamaya May 29, 2012 at 12:06 PM  

Songkok makin tinggi, skirt makin singkat.

wartamaya May 29, 2012 at 12:07 PM  

gelorahatimuda .. sudah di link kan .. Insyaallah buleh.

JAKA,  May 29, 2012 at 2:31 PM  

dialog rosmah kat amoi K pop tu :

'U DATANG SINI JGN MACAM2 DGN LAKI SAYA, U INGAT ITU AMOI MONGOL KA?'

Blog list