Rakan WARTAMAYA

Tuesday, June 21, 2011

Pergh ... 1 juta fan ! ... wakaka !!!


[ lagi ]
Share/Bookmark

7 comments:

Anonymous,  June 21, 2011 at 5:44 PM  

malaysia kini baru ja kantoi yang dia jaja cerita muhong dalam kes Khir toyo.. hahaha.. dasar menipu.. penipu sampai mampus..

yg ni pun ni cerita muhong jg la tu.. banyak blog aku baca, lebih ramai yang tak setuju dari setuju adala.. hai.. dok idup dgn menipu la hampa ni.. bila la nak mampuih..

wartamaya June 21, 2011 at 7:51 PM  

wakakak !!! .. Perkatak bengang ! ... wakakak !!!

Anonymous,  June 22, 2011 at 7:12 AM  

1 juta fan??

hahaha.. menipu tak abis2..

Anonymous,  June 22, 2011 at 11:18 AM  

anon 544:

Aku pun nak tegelak tengok hang! Orang siap bagi link untuk rujuk, hang kata penipu. Rasanya hang banyak makan parpu la, macam PK Hut thambi je bunyinya. Dia boleh la ada UMporno dok backing....Sokong membawa rebah Tak lama, tuuu bala dah nak sampai.

Anonymous,  June 22, 2011 at 12:50 PM  

Cian mangkok hayun kat atas tu tak boleh terima hakikat, jilat le lagi

Anonymous,  June 22, 2011 at 4:27 PM  

The Star Online.

1. Dalam masa kurang daripada satu hari, pengundian tersebut menarik lebih daripada satu juta undian yang menyebabkan pihak The Star Online mengesyaki bahawa keputusan sedang dimanipulasi. Sedangkan, pengundian terdahulu hanya menarik purata tidak lebih daripada 30,000 jawapan selama beberapa hari.

2. Jumlah pelawat unik ke The Star Online adalah kira-kira 400,000 setiap hari, maka ia menambah syak wasangka pihak The Star Online bahawa terdapat manipulasi.

3. Pemeriksaan awal log laman web menunjukkan kira-kira sejuta undian ke laman pengundian daripada hanya satu alamat IP.

4. Bertindak atas kepercayaan bahawa keputusan pengundian telah dicemari, pihak The Star Online telah membuat keputusan untuk menutup pengundian sebelum tengah hari Selasa.

Blog list