Rakan WARTAMAYA

Thursday, June 23, 2011

Ada beruk umngok cuba beri komen ... wakakaka



Kepada beruk beruk yang diupah untuk beri komen .. aku sengaja tak lepas kan komen tu
Nak tengok meroyan camana beruk tu ... wakakak !!!

Dah la komen tak guna akai ... lepas tu cakap busuk macam tak sekolah ...
wakakak !!! ....

Share/Bookmark

5 comments:

faezal,  June 23, 2011 at 10:59 AM  

setuju kalau tuan buat macam tu. memang nampak ketara sangat org yg beri komen tu, memang disuruh utk beri komen macam tu.. nampak sangat ciri2 dia.. dulu2 deme boh nama ananomyous, pastu bila orang buleh detect, mula ler letak nama ntah sapa2..

i bersih,  June 23, 2011 at 12:18 PM  

Gerombolan Songkot tinggi memang suka bagi komen la nie ..

wartamaya June 24, 2011 at 9:07 PM  

Woii ... !!! Ada anjing melalak kat luar tu .. wakakak !!!

Anonymous,  June 25, 2011 at 1:44 AM  

erm..
depa mmg belau wartamaya.
blog depa xdpt sambutan, klo dapat pon smua jengah konon kerana perasaan pertahan melayu konon padahal.. depa patut pkir sendri.

tu yg dok rajin jengah blog org tu, lelagi dpt tau blog org yg top visit.

bila depa baca, depa jd sakit hati, otak jdi x waras, meroyan pon mari, lantas meroyan-ghoyan la depa dengan style yg tak asing lagi. menggelabah & x ada otak.

harap2 yg meroyan tu akan nampak dan rasa bersalah satu ari nanti, bior jadik pedoman idup, tak pon bior jadik ubat meghoyan di.

waakakaka..

Blog list