Rakan WARTAMAYA

Friday, April 30, 2010

Patut la orang kata depa di bodoh




Selanjutnya DI SINI
Bila UMNO ugut TGNA .. yang berkenaan buat-buat bodoh jer ..
Buat buat bodoh .. atau memang bodoh?
Share/Bookmark

3 comments:

tok malim April 30, 2010 at 8:27 PM  

tok dir gaduh lagi dengan tok lah.kali ni tok dir tuduh tok lah rugikan negara pasal hilang 2 blok kawasan minyak.kos bukan kecik anak.320 bilion.tok lah serah pada negara jiran sebagai ganti tanah seciput yang kaya dengan emas hitam.macam sistem barter pulak.
tok lah kata bukan dia sorang buat keputusan ni....bapak-bapak menteripun bagi lampu hijau.
rakyat keliru dan semakin blur....dulu omputeh ada tulis buku cakap tok dir songlap 1 bilion.tok dir cakap tok lah songlap lagi....banyak
spearem tak siasatpun tok-tok kanan ni...apa citer ni.dah jadi macam citer star wars.darth vader lawan sifunya yang boleh keluar laser kat tangan.
buku omputeh tu pulak pernah tersadai kat port dan orangpun taklah ambik pot.legalah tok-tok kanan ni
sekarang buku omputeh ni boleh jual kat airport negara jiran
ada cakap pasal berebut nak penaik anak dan menantu....iye ke...ish..ish..ish
dulu tok dir penah jadi penasihat agensi minyak gamat..bukan minyak gamat dah...minyak mentah
pasai apa baru la ni citer ni dok timbul....
rakyat ternganga...pintu gua dah terbuka...niat enson mata kaji semar ngiseng
hahahahahaha
apa nak jadi dengan dunia hari ini

tok malim April 30, 2010 at 8:52 PM  

Ke Pi En cakap kat repoter arwah pandu laju dan polis keja makan 6km.jauh tu.sempat pulak terlanggar mat motor.
rakyat pelik kalau kejar sampai 6km pasai apa tak tepon member buat roadblock.korang ikut je keta tu.boleh ambik nombor plat keta tu..tak ke gitu.lagi satu yang pelik keta arwah accident kat taman perumahan.kat sini mana boleh bawak laju.keta tu taklah remuk sangat.kalau laju...kondisi keta tu tak dapat nak dibayangkan.

rakyat sekarang dah cerdik...kalau tak macamana soalan csi boleh keluar.eloklah ke pi en letak jawatan seperti disarankan ramai pihak.jawapan yang diberikan menurut seorang rakan macam budak tak sekolah.kadar jenayahpun dah makin meningkat.kalau dah pencen boleh jadi ahli politik.untung sabut timbul untung batu benjol kepala kalau kena.
Agie pun serah semula laporan pasal tak lengkap.rakyat mula sangsi cara korang buat keja.negeri merah kuning perlu ketua polis baru.yang tu dah lama dah.......kasi canlah sama muka baru.setuju x semua.
lagi lama lagi muak rakyat dan tak mustahil akan ada yang buat demo mintak korang letak jawatan

pisau belati May 1, 2010 at 6:06 AM  

Itu merupakan satu ugutan yang merbahaya. Kalau buat report polis, polis tak akan ambil pot punya sebab yang tulis tu barua Umnok. Cuba tulis macam tu pada Najib dan buat report pulis, satu briged polis akan cari barua tu!

Blog list