Rakan WARTAMAYA

Wednesday, January 20, 2010

PKR Kuala Selangor 'Lumpuh' Kerana Ramai AJK Letak Jawatan

SHAH ALAM: Parti Keadilan Rakyat cabang Kuala Selangor yang diketuai Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dianggap "lumpuh" setelah 11 anggota jawatankuasanya yang dipilih serta ketua pemuda dan wanitanya meletak jawatan kerana hilang kepercayaan terhadap kepimpinan beliau.

Malah menurut timbalan ketua cabang itu, Arshad Abu Bakar, cabang itu telah bubar kerana kini hanya tinggal tiga pemimpinnya yang dipilih terdiri beliau sendiri, Khalid serta seorang AJK, Faridah Abdul Rahman.[ lagi ]

Pedehal .. ? kalau lumpuh, guna kerusi roda.
He he he ....
Share/Bookmark

6 comments:

Yong January 21, 2010 at 2:01 PM  

Biarkan jongos2 tu letak jawatan. Kerja didorong oleh duit baik jadi ahli umno. Toksah nak pura2.

ak mohd January 21, 2010 at 5:00 PM  

tak berani campur rumahtangga orang

Anonymous,  January 21, 2010 at 9:22 PM  

semoga makkal sakti ambik jadi ajk lah..........kukkkoooo

special task force January 22, 2010 at 6:04 PM  

kenyataan hilang kepercayaan ni, yang kau tahu ayat yang selalu digunakan oleh UMNO. orang pas atau PKR kalau hilang kepercayaan, dia tak buat komen terus belah. buat apa statement lagi chau jer lah. hilang kepercayaan sebab projek tak dapat tu aku percaya. khalid jangan dok layan sangat budak hingus tu

Anonymous,  January 22, 2010 at 9:25 PM  

mainan politik UMNO nak jatuhkan PKR

ak mohd January 23, 2010 at 7:03 PM  

handphone line tel bimbit warna biru aku ada problem lagi. Nasib baik ada line Digi. Boleh buat cal keluar. Line down sbb Anonymous asyik tengok Blog je kot. Tak sempat nak buat maintenance tower kot. aku nak batal line Biru ni tak sanggup sebab rata2 staf nya nama Melayu. Selamat Berjuang Tuan Anonymous sehingga Tuan diberi borang VSS

Blog list