Rakan WARTAMAYA

Monday, June 18, 2012

Meeting ke ceramah ni?

Nak tanya sikit dari puak umno. ..
Gambar kat atas ni ... ceramah atau meeting?
Cer citer sikit.

Kalau susah sangat nak cari penonton, apa kata sewa bas angkut cik midah, cik timah dan bang mail dari celah rumah flat tu .. Lepas ceramah suruh Rais kira jumlah .. mesti sampai 20,000 yang datang.
Atau pun panggey jer Hassan Akidah untuk wat ceramah tajuk "Selamatkan Aqidah Umat Islam"
Wakakak ... !!!
Aduyaii .. aku tak leh tahan. Nak ketawa sangat ni .. 


Share/Bookmark

5 comments:

fernando diabo,  June 18, 2012 at 1:06 PM  

Ramai lagi meeting nak buat kenduri kahwin rumah PAK MERTUA Aku...

Anonymous,  June 18, 2012 at 9:12 PM  

alahai kami mai nak merisik,kot kot kalau ada yang masih ketagih nak kat kami.almaklumlah kami ni guru puru bejenih sikit,bejenih yang beghinggit ghinggit.tak sabaq nak nenggok calon culan yang menggila nak mai join kami.lepaih ni kami menanglah pru13 takyah bertanding.

Anonymous,  June 19, 2012 at 12:09 AM  

Da tak ramai yg sanggup jadi pencacai,,,sekarang abad 2000,,,pencacai da semakin pupus

Anonymous,  June 19, 2012 at 1:10 PM  

INSYAALLAH. BN AKAN AMIK BALIK KEDAH. ITULAH KATA SEORANG SAHABAT YANG SELAMA INI BEGITU FANATIK SEKALI MENYOKONG PAS.

Anonymous,  June 20, 2012 at 1:22 AM  

takde yg nak sponsor mee goreng, sebab tu tak ramai.

Blog list