Rakan WARTAMAYA

Friday, June 8, 2012

Sudah Gabra Gabban

Haha .. Jap beku, jap cair .. 
Sudah Gabra tahap Gabban .. 
Satu tindakan yg cukup kelakar
Tindakan yang tidak popular ini akan mentidakpopularkan lagi BN.
Idea beku ini adalah dari otak yang beku.
Hiburan untuk rakyat sebelum PRU13 .. 

Hahaha .. Aduyai .. ketawa sampai kentut. Adehhh .. !


Share/Bookmark

14 comments:

wan June 8, 2012 at 2:38 PM  

INI MENTERI MEMANG BODOH DARI DULU LAGI... JENIS BODOH MAKAN TAIK... TAK BLH PAKAI PUNYA.. SEKALI DIA BUAT HAL SAMPAI PUTUS URAT KENTUT ORNG KETAWAKAN DIA

aiyang June 8, 2012 at 5:12 PM  

salam tuan, sudikah kiranya tuan letak link blog saya di blog tuan nih.... blog tuan dah pun saya letak di blog list saya.

Anonymous,  June 8, 2012 at 6:28 PM  

inilah menteri meLAYU bebal hati busuk macam bangkai.. dengki sesama meLAYU.. nampak sangat terdesaknya bila kerajaan pakatan rakyat nak bela rakyat, mereka pula nak tunjuk hero... bukalah minda wahai orang umnoooooo.

wartamaya June 8, 2012 at 8:45 PM  

Aiyang .. sudah di linkkan. Terima kaseh.

wartamaya June 8, 2012 at 8:46 PM  

wan ... dah bodoh tp nak jadi menteri. tu la padahnya.

Anonymous,  June 9, 2012 at 9:16 AM  

ini memang lawak sepanjang zaman utk pembangkang... tabur janji mcm ayam berak merata... bila kena batang hidung sendiri.. menggelupur...

Anonymous,  June 9, 2012 at 10:18 AM  

askum bro,,aku cuma rasa senak baca kenyataan menteri tu. Betul la dia tak faham bahasa melayu agaknya. Dah jelas yang PTPTN akan dihapuskan bila PR memerintah Malaysia. Macam tak c onfisent jer mamat tu untuk menang PRU13.

Anonymous,  June 9, 2012 at 9:19 PM  

prroooootttt ..kah3x..prrrooottttt...kah3x.....proooottt kah3x..mentri 2012-1988=66thn..bodoh lebeh dr lembu

Anonymous,  June 11, 2012 at 4:17 PM  

dulu org panggil noh kambing... sekarang dah jadi noh lembu gamaknya...

kalau kambing cerdik sikit dari lembu..

noh... noh... kalau kau ni lembu, lebih baik ditembak je kasi makan buaya... kalu nak sembelih pun gerenti tak laku punya, nak kasi free pun org tak mau sentuh... mcm najis berat jugaklah...

zulhairi aziz June 11, 2012 at 11:58 PM  

SALAM TUAN ,boleh add blog zulh http://zulhairiaziz99.blogspot.com dalam bloglist tuan,blog tuan saya sudah listkan di blog saya...T.kasih

Anonymous,  June 12, 2012 at 7:52 PM  

kan memang dia ada hubung kait itu hari dgn lembu!!!!!

wartamaya June 13, 2012 at 5:59 AM  

zulhairi aziz.
SALAM .. sudah dilinkkan ..
Di bawah ni ...

Yong June 15, 2012 at 7:49 AM  

Salam Yob,
Apesei takde cerita baru? Moh singgah blog Yong dan baca puisi satira karya Yong at www.yongsukakuning.blospot.com

Anonymous,  June 16, 2012 at 2:42 PM  

Puak2 lu memang banggang tulah kawan dgn DAP yg makan babi, otak pun macam babi jugak, jenis manusia bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut..mampu ke kerajaan PR bagi subsidi?jerung-jerung makan duit pasir isi kantung sendiri je, yang ikan bilis ni ngikut aje...banggang betul.

Blog list