Rakan WARTAMAYA

Wednesday, June 20, 2012

Debat budak baik

Di atas ni keputusan undian internet tang debat malam tadi.
Kalu tgk pada keputusan di atas, aku kata .. ramai penyokong PR yang jenguk internet dan vote.

Tapi secara peribadi tanpa sebarang sentimen, aku katakan dua dua hanya separa hebat jer.
hebat kerana berani untuk berdebat, tapi kurang fakta membantu. Mungkin tercalar kredibilit sikit.

Salahudin tak banyak jawab soalan sbb sibuk jawab soalan moderator.
Pencerahan tidak berlaku. Tuduhan padanya tidak terjawab. Aku tak berapa puas hati.

Dari segi sikap .. dua dua ni jenis dak baik .. 
Tak sampai ati nak kecik kan perasaan lawan .. hahaha

Nkorang jangan marah .. itu pendapat aku. Mungkin nkorang lebih arif.
Apa pun aku masih tunggu debat Najib dan Anwar.
Pasti Panas dewan .. wakakak !!!

UPDATED
Dalam pada itu .. AMNO terus bimbang dengan 'Debat' kerana bimbang tercalar kredibilit mereka setelah acapkali kantoi ketika berdebat .. Ada plak yang kata .. "Debat budaya Barat" ... krana bimbang sangat nak bedebat. Lagi la lawak .. kakakak ! 
Budaya barat tak bleh ..sbb sekarang ni time budaya Korea .. wakaka ! .. 
yahooo K POP !!!!



Share/Bookmark

8 comments:

muhsin.aminudin June 21, 2012 at 6:15 PM  

jadi isu minta izin pulak. rileks sudah.

Anonymous,  June 21, 2012 at 6:57 PM  

Kalasu selama ini image Kerajaan yang memerintah senantiasa sopan dan terbaik, apa yang nak ditakutkan..?! Ada orang akan kisah..??? JAGA LAH IMAGE.. Alahai..UBN..!!

Putra IJ80 June 21, 2012 at 11:40 PM  

UMNO termasuk Alhabshee senantiasa ada peraturan dan undang jika ia melibatkan strunya.

Apa apa jua...

Tetapi jika berlaku sebaliknya peraturan dan undang garis pandian guide line standard practise...belakang kira.

Kah kah kah...

Betul kata TGNA UMNO Busuk hingga ke ususnya.

Jgn maree.

SKR July 3, 2012 at 9:08 AM  

Mohon buat pautan blog:

http://rizuwankini.blogspot.com

Terima kasih.

Mat Indera Sipejuang July 4, 2012 at 11:44 PM  

Salam buat Tuan punya blog...
Mohon kalau tiada keberatan link kan blog http://inderasipejuang.blogspot.com/ kedalam blog Tuan... Terima kasih.

rgcx.tk July 15, 2012 at 1:23 PM  

kalau banyak debat ni nanti
semau yang dalam kain pun terkeluar..kalau tak pun di bawak usul semua harta wajib istihar termasuk naka bini dan kroni..kan susah nanti!!!
-promosipercuma.net

rgcx.tk July 15, 2012 at 1:27 PM  

debat ni bukan sebarangan kena ada bukti semua..
kalau kelaurkan bukti semua takut terkena pada diri,keluarga dan saudara2 atau kroni seddiri.payah anati nak cari makan...
-promosipercuma.net

rgcx.tk July 15, 2012 at 1:29 PM  

Mohon buat pautan blog:

http://promosipercuma.net
Terima kasih.

Blog list