Rakan WARTAMAYA

Monday, May 21, 2012

Kalu UMNO .. .wat ape pun boleh

Cerita nya KAT SINI.
Wat gerai ikut suka diorang ... mana mana pun bleh ..
Conteng sana, conteng sini
Tak der sapa bleh larang .. tak der sapa BERANI larang.
Sebab dia ada kuasa ... wakakak !!!
Tokey ikan bakar hahah .. Hello Noh Omar sihat ke?

Share/Bookmark

6 comments:

Anonymous,  May 21, 2012 at 6:48 PM  

tokey ikan bakar sekinchan..yg dok blakng dia pon chokong gak!

Anonymous,  May 21, 2012 at 7:31 PM  

Kroni terpaksa backup boss, kalau tidak nanti boss tak nampak pengorbanan. Lawak la.

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:06 AM  

menyokong Ambiga dalam apa saja acara akan memberi semangat untuk dia terus memesongkan akhlak org Islam.. ingat!!! ambiga antara aktivis yang paling aktif memurtadkan org Islam sekarang.. dan dia mempergunakan undang2 untuk menunjukan Islam (yg dilihat org melayu di mata luar) sangat lemah dan bodoh... sebagai umat Islam yg kononnya lebih baik dari org lain, bersama menentang apa saja kegiatan Ambiga... berjuang demi agama bukan politik!!!

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:23 AM  

bodoh la hampa ni.. dh sah2 agenda bersih telah memjejaskan peniaga melayu, hat tu pun hampa sokong?? awat bersih xbuat kat bukit bintang?? kat situ lagi ramai pelancong.. pasai apa..? walaupun satu hari, tapi impact dia makan bulan.. hampa tau ka..? bila benda camni kluaq kat paper, mat saleh dh black list tempat ni.. sapa yg rugi..? peniaga kat situ la.. peniaga kat situ ramai melayu ngang oi.. yg untung org cina jg.. bukit bintang xdak plak hampa nak kacau.. lg ramai mat salleh p sana.. kata melayu... tp bila sekoq hindu ajak bodoh2 ni pi kacau melayu, buleh pulak hampa sokong.. otak letak tang kepala kote ka..?

Anonymous,  May 22, 2012 at 7:26 AM  

memang akhlak orang melayu dah terpesong.... minum arak, lahirkan anak zina@anak haram, samseng taik kucing, tu korang tak nampak!!!!!!! Bai undang2 negara yang buatkan kita terperangkap bai.... umur 18 tahun bebas menganut apa2 anutan (beragama) bai.. tak sebut pun melayu tak boleh murtad, ramai anak2 melayu badan bertatoo korang tak pulak kata akhlak mereka terpesong!!!!

Anonymous,  May 22, 2012 at 5:35 PM  

harap-harap tokoh ikan bakar ni jadi peniaga nasi lemak lepas ni.

Blog list