Rakan WARTAMAYA

Sunday, April 29, 2012

Soalan mudah ttg BERSIH

Kenapa ada pagar si Dataran? Kalau boleh jawab, maka kita tahu kenapa masalah berlaku.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Share/Bookmark

9 comments:

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:05 AM  

rumput didataran tu mahal harganya dataran tu tempat orang elit main kriket dan pelbagai lagi riadah untok orang bangsawan.lagi pun kelab house kat situ bukanya untok mereka menonton rakyat berdemo,menyemak mata aja.kerana itulah bn/umno/apco dah bagi rm500 suroh rakyat pi main jauh jauh.tak gheti bahasa lagi kenalah belasah ngan pak polis depa yang sedia menurut perintah.

Anonymous,  April 29, 2012 at 11:36 AM  

Jawapannya mudah, jika Perdana Menterinya bertaraf Cap Ayam, agak-agak aktivitinya akan bertaraf SIRIM ke?

kampong lad April 29, 2012 at 12:14 PM  

strateji polis nak score point & menghalalkan apa yg depa dah buat.

abuamir,  April 30, 2012 at 8:28 AM  

Buat maksiat spt konsert dll tak apa asalkan tak ganggu umno/bn songlap duit rakyat. Maksiat dialu-alukan tetapi keadilan dan kemanusian di hentam sehingga terasak kedinding.

Satu hari pasti rakyat akan bangkit utk tumbangkan kerajaan zalim umno/bn spt di negara Arab(Arab Spring).

opisboi April 30, 2012 at 5:02 PM  

sama mcm mana polis israel buat pada penduduk palestin sebijik skrip apco

Anonymous,  April 30, 2012 at 10:14 PM  

Sebab nk letak anjing dalam pagar

Datuk Bentara Kandang Lembu,  May 1, 2012 at 12:20 AM  

brp kali nak bgtau, tu pdg ragut. rumput tu lembu yg punya, pasal apa bersih 3.0 nak kacau?

Anonymous,  May 2, 2012 at 6:46 AM  

http://www.youtube.com/watch?v=TvKzCnOwNek Terbaek BERSIH!!!!!!!

zaharibj May 5, 2012 at 12:34 AM  

tak nak bagi orang masuk lah tu....tak kan tak tau pulak...

Blog list