Rakan WARTAMAYA

Wednesday, January 11, 2012

Ini gambar awek Adam Adli?


Menurut blog tu, gambar ini di email oleh pelajar UPSI kepadanya. Hmmm .. betul ke? DI SINI
Kalau betul, beruntung la awek ini. Kalu sumer nak jadi awek Adam, sapa pulak nak jadi awek Sayfool?

Blogger UMNO ni pula menghina Adam. 
Kata mangkok ni, Adam orang miskin yang berlagak sombong. KLIK SINI
Adam sombong sebab dia tak dapat loan bela lembu .. kekeke
Atau mungkin cinta blogger ni tak dilayan. Kerana tu la marah sangat ... 
Kalau nak sombong pun .. itu dia punya pasal la .. wakakak !!!

Ini blog remaja yang sudah menjadi FAN ADAM .. Klik SINI
Siap ada lagu OMBAK RINDU .. buat aku teringin nak kembali 10 tahun muda dulu ..
Fenomena Adam Adli turrr .....  


Share/Bookmark

3 comments:

Reena January 11, 2012 at 8:45 AM  

ni ke awek die??..nangis guling2 mcm ni..huhuhu

Anonymous,  January 11, 2012 at 9:00 AM  

Itu baru gossip je dik Reena, masih ada peluang .. hehe

Yong January 11, 2012 at 1:07 PM  

Huhuhu. Habisle peluang Yong nak ambik jadi menantu

Blog list