Rakan WARTAMAYA

Tuesday, December 13, 2011

Blog wartamaya untuk dijual


Adeyyy ... letih dah yobe ..
Dah berapa tahun asyik mengupdate jer ..
Kali ni nak rehat sikit .. Fokus pada hobby la pulak

Wakakak !!!
Tawaran ini terbuka kepada semua pihak
Blog untuk dijual .. Blog wartamaya ..
Sesiapa yang nak beli boleh email kepada wartamaya.info@gmail.com

Amacam?
Wakakak !!!

NOTE: Komen terbuka kepada semua, tanpa di tapis. Tolong kawal emosi ketika menulis komen.
Share/Bookmark

33 comments:

Anonymous,  December 13, 2011 at 7:57 AM  

Jangan jual kepada UMNO sudahlah. Agaknya kalau mereka tawar RM 1 juta, apa macam? Tergugat tak iman saudara?

Anonymous,  December 13, 2011 at 7:59 AM  

Adoi wak. Jangan la cam tu. Nanti umnno beli habis la.

Anonymous,  December 13, 2011 at 8:12 AM  

Dah pikir habis ke wak? Pilihanraya dah dekat ni wak ! Perjuangan belum selesai.

Anonymous,  December 13, 2011 at 8:15 AM  

aku pagi pagi bukak blog ni,kau nak jual pulak ,sian aku

TaTJ December 13, 2011 at 8:18 AM  

Jual lek mana pulak ni...wakpo nk jual plak?kt mana lg nk cari senjata utk tumbangkan b-end mcm bro lg kalu jual...

Anonymous,  December 13, 2011 at 8:25 AM  

umporno manyak duit! duit jual pojek lembu sampai cicit tak abis tak masuk lagi pojek jual pasir curi kat selangor dulu2 mati idop balik sepoloh kali keja cabut gigi pon tak abis duit!

pieogiey,  December 13, 2011 at 8:29 AM  

kenapa harus dijual... blog nih sumber untuk ke blog lain yang paling update....mmg lain dari yang lain...harap dapat diterus kan...

Anonymous,  December 13, 2011 at 8:32 AM  

tah..perjuangan belum selesai brooo...jgn jual bro ..plssssssss

ahmad December 13, 2011 at 10:17 AM  

yg nyata ramai yg tak setuju untuk dijual..hadooii..

Yong December 13, 2011 at 12:00 PM  

Kesiannyer. Wak jual kat Al-Jazeera boleh kot?

KANDIS December 13, 2011 at 12:04 PM  

salam....

jgn la sapai jual bro...KAH KAH KAH...

blog ngko dah power & stabil...
sayang kalo ngko tinggal...

cuba la carik penulis dr kalangan pembaca.... nanti kalo ngko malas ngko buleh lepak... member2 ngko lak buleh tolong update blog ngko...

aku baru nak masuk 3 bulan..
aku pun lama2 boring gak... KAH KAH KAH....

last2 aku try berkawan ngan pembaca & mintak diorang try buat artikel.... hari nih dah dpt 3 pembaca yg sudi jadi admin(author) secara rasmi.. yg lain2 member, masing2 try bagi support artikel drpd emel...

skrg aku bleh la lepak2 sikit...
KAH KAH KAH....

Anonymous,  December 13, 2011 at 12:34 PM  

jgnla juai..(buat muko sedih)huhu..

Anonymous,  December 13, 2011 at 1:58 PM  

Amik staf laa.. keje suka rela..

Serupademo December 13, 2011 at 2:45 PM  

Blog nak jual ke atau dah terjual .......atau udah sesak sangat ke.....( joke aje )

Kalau betul bagai dikata cubalah kembali kepada perjuangan asal di tubuhkan atau di buat blog ini.

mana perginya semangat perjuangan,mana perginya jihad yang diagungkan.perjuangan dapat dikelasifikasikan kepada beberapa bidang masing.
Besar Pahlanya jika bidang kita ceburi sedikit sebanyak dapat mendaulat bangsa dan agama ,tok guru dan ustaz2 cara mereka tersendiri.bagi kita yang tidak mempunyai ilmu yang bab agama maka jalan ini sebaiknya bagi kita mentarbiah umat sejagat.

Tuhan tidak pernah bercakap bohong , setiap kebajikan yang dibuat akan dibalasnya.hanya akaun tersebut dapat dilihat diakhirat nanti.

Walau pun sedikit berbuat baik pembalasan amat besar di akhirat kelak.

tiada apa yang nak disampai bagi saya yang fakir ini cuma sebagai akhir kalam TEPUKLAH DADA TANYALAH IMANNYA.

wassalam.

wartamaya December 13, 2011 at 3:16 PM  

Terima kaseh kepada anon anon, TaTJ,pieogiey,ahmad,Yong,KANDIS dan serupademo ..

Teman akan pikir dalam masa beberapa hari ini .. huhuhu

Wakakak !!!

bakaq a.k.a. ~penarik beca December 13, 2011 at 3:41 PM  

Aku harap hang buat lawak ja.

Hang tulis pakai slanga org Perak

Kalau sungguh hang nak juai dan hang tak melawak, buat malu org Perak ja!

aku org Matang dalam kawasan Bukit Gantang

Sekali lagi, aku harap hang melawak ja gempaq2 nak juai blog ni

Dan

Tolong la melawak ja! Tolong la!

mangchikla December 13, 2011 at 4:33 PM  

Yob, juei jgn tak juei, yg susah senang mike bukan nye deme2. Dari memcm blog mike udah cipta spt No2UMNO sampai ler ke 'Warta lesu maya' ni la, buat chat box la, sesama kite ngorat apekename yong masa tu, iskk udah teman luper, pahit getir kite sesama dgn teman2 yg lain masa tu. Teman bagi cdgn mike jue ke 'Anjin Besor' ke , 'Papa di Gomoi', 'Parpu buat kari' ke, deme2 tu oghang kaye belakae.. tekena loteri mike yobbb!! Merasa la yob nak beli Mercedes mata belalang tuh, silap aghi bulan fuuuhhh meghase mike naik kapal solam, nyolam abih yobbbb... keghoje sesia je mike dok nyosah diritiap kali ujung minggu gi nebeh kampong ari tu... pedulik deme yg bagi komen kat ataih tuh. Last sekali dapat sen esok , jgn luper mike ke teman ek, ulor ulor ler sikit, campak ke teman sejuta due, baru ler syiok mike ngajak teman gi hotel, ni setiap kali tegor kat fb ngajak gi pekene teh tarik, maner aci, tak standard ler yob!! Juei le yob ek..yob baekkkk heheh

wong jowo benci Umnokk,  December 13, 2011 at 8:27 PM  

perjuangan ini belum selesai wak...sampek tekan mati wak , ojo didhol tooo

Snake Killer December 13, 2011 at 10:13 PM  

Bayar ansur2 boleh ke wak? TEKUN ada bagi pinjaman tak untuk beli blog?

Anonymous,  December 14, 2011 at 2:27 AM  

saya antara pengunjung tetap blog tuan..sehari boleh dikatakan hampir 5kali saya mengunjungi blog ni.wartamaya boleh dkatakan part of my life..pls fkr baik2..ramai rakan2 saya drp sabah juga merupakan peminat blog wartamaya ni.salam..

wartamaya December 14, 2011 at 5:50 AM  

pak bakaq buat teman teghase,
mangchik ada betul nye,
wong jowo benci Umnokk .. aku wes rak kelakon,
snake killer ... lom penah cuba.
anon terima kaseh .. beri saya masa.

wartafan,  December 14, 2011 at 6:34 AM  

Wak, nilai seseorang itu kekadang dilihat ketika ia sudah tidak ujud lagi

mangchikla December 14, 2011 at 7:10 AM  

Wak, 'Wartamaya' ni dah ade nyawa die sendiri dan die mengemaskini dirinya sendiri. Lantik 'co-author' pon bagus gak. Nik Aziz kate die nak bertanding lagi..

gmu,  December 14, 2011 at 8:01 AM  

Aduhhh!!..kalau Wak nak jual blog ni pasti saya frust nonggeng..blog yang pertama saya buka setiap hari adalah blog Wartamaya, pastu baru pergi ke blog lain. Ada kelainan cara penyampaian dan umphhh. Kalau Wak nak jual pun tunggu PR ambil PUTRAJAYA dulu.
Tima kasih.

nabila December 14, 2011 at 11:47 AM  

salaam.. wak, aku pembaca dari sabah.. peminat setia blog ni.. tlglah wak.. jangan jual.

serupasekala December 14, 2011 at 5:57 PM  

Bagi saya sebelum menjual blog ini saya cuma ada sedikit pesanan itu pun kalau boleh dipakai.

1. terang kepada semua kenapa blog ini nak dijual mungkin ada pihak yang boleh memberi pandangan atau ada cara bagi mengatasinya.

2. Berat mata memandang berat lagi bahu memikul.... namun ini dapat diatasi jika ramai mecebek sorang sikit atau ramai ramai mengusungnya.

3. Biasa blog ala pr tiada sponsor ...... cuba cuba lah dapat bantuan.

4. dari segi masa mengelola bagi saya tidak lah berat sangat seandai disertai dengan semangat juang dan intergriti yang tinggi.

Saya cuma reti bercakap je .....

maaf kalu tersinggung perasaan.

wartamaya December 15, 2011 at 6:49 AM  

wartafan, ada benarnya ..
mangchikla, nampak gayanya
gmu, terima kaseh, insyaallah
nabila, hmmm ....
serupasekala, mungkin ada yang tepat ... ..
Terima kaseh semua!

Yong December 15, 2011 at 7:23 AM  

Yob, ngaper senyap je? Yong pun hidup alakadar juga. Menyara 11 ekor kucing, berbelas ekor ikan koi, ikan temoleh, seekor terapin dan entah berapa puluh ikan2 lain serta seorang bodyguard yang tengah ambik exam dan seorang ibu tua tersayang yang perlu makan ubat/vitamin yang mahal, selain tanggungjawab keroje cari makan. Sekali sekala sumbang ke aktiviti Muslimat, setakat Yong mampu.

Tolongle jangan merajuk. Perjuangan belum sampai ke mana2 lagi. BN belum tumbang. Ayuh, bangkit! Kita ambik balik Perak dan kita tawan PUTRAJAYA!

KedahLaNie December 16, 2011 at 12:17 AM  

tok sah dok tebiang nak juai la wak....simpan aja jadi kenang-kenangan...

malaysiabaru December 16, 2011 at 7:58 PM  

Salam

JUAL JE LAH ...

pengundi malaysia ni bukan reti menilai sesuatu maklumat ... ada orang kata BN akan menang PRU13

apa guna ada warta maya... org kampung... org felda nak baca kar?

radens albanjari December 16, 2011 at 8:01 PM  

Wak, buat open tender wak..,sapa yg paling rendah bagi harga, hang jual kat dia..!! Ingat tu ! harga paling rendahhh...!!

* hang serius ka melawak ni bro ?

mangchikla December 16, 2011 at 9:01 PM  

Gua ngakk setuju wat open tender. talak untung. Nak buat gak kalu :

a.Sykt kene status 'Bumi'
b.Hanya yg terpilih saja boleh masuk tender.
c. dak kalu, buat direct nego, lagi cun..

Anonymous,  December 17, 2011 at 6:23 AM  

Terima kaseh wartamaya

Blog list