Rakan WARTAMAYA

Sunday, October 30, 2011

Kalau dah umporno tu ....


Saya yakin Vcd itu kini sudah beredar di kawasan Umno di mana lelaki itu menjadi ketuanya. Pada saya video itu amat memalu dan meloyakan dan ia boleh menjejaskan reputasi ketua bahagian berkenaan. Ketua bahagian itu tercemar dengan pendedahan janda itu dan ianya seharus dibuat laporan kepada polis.[ lagi ]


Kita tak yah lah buat cara umno
Umno selesaikan lah cara umno ..
Kalau nak lapor polis .. laporkan lah
Tak yah nak kecoh kecoh ..
Kita yang bukan umno ni dah jemu dengan cerita yang sama jalan ceritanya ..
Asyik asyik seks, porno .. macam tak der lain dah ..
Geli lah umno nih ... Menggelikan ..
Wakakak !! ... Bingai yang tak kesudah ...
Wakakak !!!

Share/Bookmark

4 comments:

mangchikla October 30, 2011 at 9:19 AM  

Suruh report polis tu yg afdal, jgn komen yg lebih dari itu takut masuk perangkap samar..

LensaHp October 31, 2011 at 3:41 PM  

Puak-puak Umno memang ramai jenis tak malu macam ni, jantan betina lebih kurang jaa...

Lain la macam aku, takat tak malu nak mintak backlink ja...

Syeikh! Boleh kut slitkan blog aku kat kat celah mana-mana? Hahaha...

Anonymous,  October 31, 2011 at 7:03 PM  

eloklah bagi pihak polis buat kerja,buatlah aduan/laporan kepihak yang berwajib.pastikan mereka siasat jangan tak siasat.pastikan juga tuntutan anda mendapat keadilan yang sewajarnya.walaupun kami tidak sebulu dengan umno,demi keadilan kami doakan agar puan dapat pembelaan.

wartamaya November 1, 2011 at 6:21 AM  

mangchikla: .. betul. ana setuju. Perangkap LensaHP: Sudah di link kan ..

Blog list