Rakan WARTAMAYA

Sunday, September 18, 2011

Video kantoi mantoi ... !



Sebelum hasil,
"Boss ... orang masih tak caya tentang video yang kita buat tu la .. Diorang tanya kenapa black & white la .. itu la ...ini la...macam macam la pulak "
"Ye ke .... betul .. lepas nko angkat sumpah pun orang tak caya. Yang bangang lagi tu .. tambhy boleh sembahyang 1 rekaat. Kelakar pun ada. nko kena pikirkan macamana nak buat. Yang pasti kena wat sebelum PRU nanti"
"Camana kalau kita buat video naik bangunan plak?"
"Alamak ... nanti orang tanya ... apesal tak kuarkan serentak dengan video seks tu dulu?"
"Saya lupa la boss ... tapi tak per ... nanti tarikhnya kita editkan ... tarikh videokan boleh set boss. Kita wat dalam bentuk kaler plak "
"Oh .. ya ... so camana nko nak buat?"
"Kita amek balik pelakun dulu .. kita bawak ke KL ke hotel"
"Kita discus dengan tokey hotel."
"O ... bagus ... otak kau geliger jugak ye .. Tapi hotel mana plak nak guna?"
"Alamak bos ... ada duit semua boleh jadi boss"
"OK ... "

Selepas video dikeluarkan
"Hello bodoh .. nape baju nko pakai tu lain? ... bangang la nko ni !"
"Ergg .. ergg ... memang la boss .. saya bawak dua baju boss"
"Dua baju kepala hotak nko .. Lain kali buat tu guna otak la . Nko tengok waktunya pun tak betul ... "
"Itu waktu memang video potong potong boss .. waktunya memang lain"
"Kalau penonton bandingkan dengan video awal dulu beza la mangkok !"
"Video awal dulu dah tak der dah boss .. semua dah buang dari internet boss"
"Wey .. orang bodoh macam nko je yang caya video tu la .... bangang ! Suruh wat keje mudah pun tak boleh. Duit nak, hasil ntah apa apa. Makcik felda pun tak caya. Bodoh .. Bangang !"

"Tut tut tut ..............."
"Boss ... Boss ! ... camana dengan projek jambatan tu boss .. hello hello.... hello ! ... Huaa huaaa huaaa ...."

Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous,  September 18, 2011 at 1:12 PM  

tarak apa kita ponya boss manyak bodoh ponya worang, janji dia wang kasi!

Anonymous,  September 19, 2011 at 7:15 AM  

mat sabu kata kat normah.." takpa.. junjung quran dalam nak selamatkan keadaan.." hahaha.. sapa yg main2 kan agama?? kalu bleh angkat sumpah nakselamatkan keadaan.., nape plak anu bengkok tak berani??

pikir dgn kepala hotak la.. jgn kepala anu...

korang sesekali, jadi la cerdik sikit..

Blog list