Rakan WARTAMAYA

Sunday, July 10, 2011

Berita yang menakutkan !


Perhimpunan haram: Omardin cabar Anwar
Mahu tahu motif diteruskan perhimpunan haram

KUALA LUMPUR: Pengasas Pertubuhan Seni Silat Lincah Malaysia (PSSLM), Tan Sri Omardin Mauju mencabar Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang disifatkannya sebagai pengkhianat negara berikutan penganjuran perhimpunan haram BERSIH 2.0, semalam, untuk berdialog dengan beliau secara langsung di televisyen, dalam waktu terdekat.[ lagi ]


Berita ini sungguh menakutkan ..
Menakutkan wilcar dari hantu mak limah balik ke rumah .. wakakak !!!
Ada berani ka? ...
TV ada berani ka?
Wakakak .... !!!
Kita tengok sapa yang takut ... wakakak !!!

Share/Bookmark

16 comments:

Anonymous,  July 10, 2011 at 8:11 AM  

Hahaha...pru13 nanti lu jd calon yea omardin mauju xkan dpt 50k dr najis lu nk dialog gan nuar al-juburi bkn tahap lu laa bro...baik laa lu p bantu org2 palestin bperang ade brani omardin?????mdah2an mati syahid kt sane..xpyah laa nk bpolitik yea omardin

Anonymous,  July 10, 2011 at 8:21 AM  

pundek x sedar diri..... apa ntah post mamat omardin ni dlm gov ntah.....

Anonymous,  July 10, 2011 at 8:49 AM  

ini omardeen eee nak jaga kepentingan anak dia.exco pemuda umno.dia taKuT lepas GE13 UMNO BUNGKUS.anak dia xde peluang naikk.

Anonymous,  July 10, 2011 at 9:42 AM  

hahahaha,mane budak2 silat??sekor pon takde,join bersih ke??kate sejuta nak turun.tumbuk laju2 korang ni kang

1.Bas Daripada 24-karat Emas!!
2.The Garbage Men, Band Paling Unik (Apa Ni!!??)
3.iPhone Menjadi Peluru Slingshot!!(Video)

Anonymous,  July 10, 2011 at 10:43 AM  

guru silat penipu, mamak plk tu, tapi ramai melayu yg memujinya, melayu mudah lupa

azmie,  July 10, 2011 at 11:01 AM  

waarrrgggggghhhhhh hahaha meremang bulu kote. pi sembang dgn gang silat yg lain dulu seblum nak memandai

Anonymous,  July 10, 2011 at 11:25 AM  

haha..budak silap dia pon...abis turun berDEMO...sebab depa kata tok guru depa nyanyuk....hihi

nik_dr.Perak July 10, 2011 at 11:28 AM  

Ramai budak2 silat dia turun berDEMO semalam...join kita....sebab depa kata tok guru depa nyanyuk....hihi

Anonymous,  July 10, 2011 at 12:03 PM  

Pak Omaq duk merapu apa!Satu dunia tau tujuan himpunan bersih,Patut padan la..kalau nak mengampu,Jgn. jadi penghasut!Dunia semantara la,hang dah lupa ka,BADIGOL....

tok lebai,  July 10, 2011 at 2:41 PM  

goli den dongar...lu sapa ha.??? debat dengan lu omar...SOORRYY la.. apo den dapek..? tak de faedah lansung..buek pegabih boras jooo....heheheheweeek goliiii

Anonymous,  July 10, 2011 at 10:04 PM  

wak badan aku sakit habis dek semalamnya kulan......tolong lah wak cakap ngan member member kat sini jangan buat aku ketawa banyak sangat ngan komem depa sal omardin ni.Adoi ketawa pun sakit ni....Tapi apapun puas wak.

Anonymous,  July 11, 2011 at 8:44 PM  

mamak lagi belajar kat pulau besar den sapa...........

Anonymous,  July 12, 2011 at 9:05 AM  

jgn la pecah belahkan melayu,bersatulah semua.politik ni bnyk menghancurkan kaum.ketuanan melayu makin terhakis.yg tak betul kena betulkan,biar telus dan adil.kalu telus dan adil buat pa nak takut.jgn gunakan kuasa yg ada utk berdendang di pentas yg menhangcurkan perpaduan seluruh rakyat.rakyat tau apa yg benar apa yg salah.biar rakyat yg tentukan

Anonymous,  July 13, 2011 at 7:22 AM  

Dia bukan mahaguru silat tapi MAHAGURU SILAP.

Anonymous,  July 15, 2011 at 5:36 PM  

Betul ke mamak ni boleh bersilat? orang lumpuh mana boleh bersilat,
kalau bersilat di atas pusat bolehlah kot.orang Melayu bahalul pula dah tak ada mata. Pada tahun 1974 Mamak ni pernah mencabar pengasas Persatuan Sen Silat Cekak Malaysia bertarung di stadium Negara, Tapi bila cabarannya di sambut, tak berani nak "face to face".

Memang dasar mamak tongkang.
Kalau jumpa ular dan mamak ni, kena ketuk mamak ni dulu, kitu pesan Allahyarham Ustaz Hanafi

Jangan marah ye!

Blog list