Rakan WARTAMAYA

Monday, April 4, 2011

Video fitnah: Pendapat menarik pelayar Mkini


Mohd Faizal · Institut Teknologi Mara, Arau, Perlis

bagi aku kemungkinan split scene....kemungkinan DSAI betul dalam scene tu tetapi dua scene yang berbeza dan masa yang berbeza dan orang yang berbeza....reason...
1.kamera tu statik.sapa-sapa yang biasa edit video memang easy kalau buat split scene kalau kamera tu statik..iaitu dua scene di cantum bersama-sama..left and right seamlessly.
2.scene awal kononya DSAI adalah terlalu berlainan dengan DSAI keluar dari bilik air di akhir video...that the reason video dibuat dalam hitam putih supaya color seragam untuk dua-dua scene..sebab kalau scene dalam warna kita boleh lihat dengan jelas perbezaan dua-dua scene..

Jadi pandangan aku...video tersebut kemungkinan memang dirancang dibuat pertama dengan DSAI dalam scene pertama..scene kedua perempuan dan sorang lagi mirip anuar (scene keluar bilik air dan peluk perempuan)...then combine video tu jadi satu...aku ulangi..it is very easy to make the video like this..tak perlu GCI just consumer video editing biasa..wallahualam..hanya tuhan yang tahu...
Pendapatnya disambung lagi....
Mohd Faizal · Institut Teknologi Mara, Arau, Perlis
Kepada semua pembaca..apa yang aku cakap bukan satu 100% kepastian..hanya satu pandangan berdasarkan sedikit pengalaman aku edit video....but kalau nak tahu macam mana buat boleh cari di youtube. cari perkataan split screen..kita boleh tengok betapa mudahnya buat...aku kasi satu cth video ni: http://www.youtube.com/watch?v=4zzyIVg-xfI&feature=related
Satu lagi pembaca menyatakan ...
Zul Ikhwan · Smk saujana impian,kajang
By using our head n logik, doyou all think that this is DSAI. Frankly I think is not him. Why because it dose not even look like him. Npe pol*s xnk tahan RTC sbb dedah kn video ni kpde org rmai.. nmpk sgt die nk perbodoh kn org malaysia ni dgn beri kenyataan yg die xbg kepada sesiapa pun salinan ni kecuali pol*s.. kalo pol*s xamik tndakan n x siasat dgn betol n xbg bukti dalam mase yg cepat rkyat akn pndang yg pol*s telah dedah kn video yg xbetol ni. Wahai org2 BN gune akal, perap dlm otak masing2 n pikir ape yg BN telah ajar kowg untuk hidup bawah pemeritahan mereka, lme2 nnt video lucah brleluasa la jadi nye, rasuah jd no 1 dalam malaysia, khianat fitnah jd kebiasaan... Pol*s masuk kn jela dlm lokap RTC, SEA and SL 2, nmpk sgt diowg dalang yg xbermaruah n xde otak, sbb dendam sggup bagi dosa pada rkyat untuk tonton bende2 mcm ni.. pikir2 kn la...
-------------------
Sorry gambar porno itu aku tak masukkan dalam blog aku ..
Dosa menyebarkan fitnah .. aku tak sanggup
Aku bukan gerombolan yang teguk arak warna hitam ...
Apa apa pun, video fitnah terbaru itu adalah fitnah akhir zaman yang sudah dinyatakan oleh Allah swt. Dan mereka yang mengeluar serta mengedarkan nya adalah manusia yang dipilih untuk merealisasikan tanda-tanda akhir zaman itu. Maka tanggung lah dosa dosa tersebut dan nikmati lah pembalasan yang setimpal dengannya.
Wakakak !!!

Share/Bookmark

5 comments:

Anonymous,  April 4, 2011 at 10:34 PM  

Salam.. saya confirm 110% pelakon tu bukan DSAI.. sebab belakang pelakon tu bersih dan xda parut... Apa yg saya tahu.. belakang DSAI penuh parut sbb pembedahan tulang belakang.. so pelakon ni kantoi.. pengarah filem ni xpernah tengok belakang DSAI...

ha.. ha.. ha..

Anonymous,  April 4, 2011 at 10:43 PM  

ermm.. baru dua minit yg pertama.. ada lagi 20 min.. rupa mcm saya.. tapi bukan perut saya..

Anonymous,  April 5, 2011 at 8:47 AM  

they say...the porno..a.rt...tists
looks like him
acts like him...
but sorry we never ever believe it is him....[dsai]
but if they look like 3t
behave like the 3t...
yes!!!!we believe they are them
yes!!! we believe they are the 3t!!!

Anonymous,  April 6, 2011 at 12:56 AM  

Hello bro, tengok la video tu bagi habis. Kalau hentam depan belakang boleh agak la siapa pelakon tu. hahaha..

Anonymous,  April 7, 2011 at 12:49 PM  

rupa macam saya, tapi bukan saya...aku pinjam kata-kata mat linggam kah kah kah kah bodo punya penerbit bulue film nie

Blog list