Rakan WARTAMAYA

Tuesday, December 7, 2010

Willing Seller atau ilang akal


"Saya beli rumah ini atas rasa 'willing seller' dan 'willing buyer'. Owner (pemilik) yang pertama mengatakan dia beli rumah daripada owner (pemilik) sebelum ini 6.4 juta, tapi dia jual kepada saya RM3.5 juta, semua ikut peraturan dari segi bank transaction (urusniaga bank) dan sebagainya.[ lagi ]


----------------

Lebih kurang 50% nilai harga di kurangkan ...
Ada jugak orang cam ni sekarang ...

Aku sekarang nak cuba cari siapa yang nak jadi "Willing Seller' untuk menjual rumah mereka pada aku .... wakakakak !!!
Sila email kepada aku dengan kadar segera ...
Siapa cepat .... dia dapat title "Willing Seller" .... mauakakakak !!!

WIlling atau bangang atau rasuah? Ceshhhhh ...
Ngarut jer ... Hilang akal ke .?

Wakakaka !!!

Share/Bookmark

9 comments:

Anonymous,  December 7, 2010 at 11:10 AM  

Itu rasuah namanya wak

Anonymous,  December 7, 2010 at 11:12 AM  

Patut la toyo tak nak jadi doktor. dia suka masuk politik lagi sebab income politik lebih berkali ganda besarnya.

Haprak punya jawa

Anonymous,  December 7, 2010 at 12:12 PM  

Aku rasa, saya nak welling seller ngan Khir Toyo, aku nak beli ngan harga 1.75juta lak. kawan lama tak kan tak leh kut. wakakakakaka.....
Pastu aku aku jual lak ngan harga 0.875juta....wakakakaka.. Aku tak BODOH. Aku jual balik ngan harga 7juta lah beb.
Niaga kena untung, NIAGA suka rugi ni ORANG GILA je. Tak pun ada dot.dot.dot.

Anonymous,  December 7, 2010 at 12:28 PM  

kalau bicara tanpa bukti yang lengkap boleh buang kes, dasar penipu UMNO

Anonymous,  December 7, 2010 at 12:29 PM  

nak keadilan pemerintahan BN patut ditamatkan PRU13

Anonymous,  December 7, 2010 at 12:30 PM  

mana jenis pekak sangat beli mahal jual murah, selalunya kontarktor BN belui murah jual mahal kepada kerajaan

Anonymous,  December 7, 2010 at 12:31 PM  

patutlah ada orang botak kepala depan asyik pikir bagaimana nak tipu rakyat

Tempe,  December 7, 2010 at 12:33 PM  

Tak perlu belajar tinggi untuk ketahui kebodohan tektik ini

Anonymous,  December 7, 2010 at 2:43 PM  

Umno memang bodoh. Pemimpin seperti ini pun masih lagi di sokong. Tiada kah yang jujur di kalangan mereka?

Ketandusan pemimpin yang jujur dan amanah.

Blog list