Rakan WARTAMAYA

Saturday, November 20, 2010

Nak buat website?

Sorry la ...
Wak sekarang ni sibuk sikit. Bukan la sibuk sangat. Setakat nak pot pet sikit tu boleh la.

Tapi sekarang masa nya wak nak cerita sikit tentang apa yang wak buat.
Jeng jeng jeng ...... buat website !!!

Sekarang wak nak tanya sikit la ... kalau wak buat kelas untuk buat website, agak agak ramai tak yang nak join?

Sekadar nak tanya pandangan ......
Muahhhh ... !!!

Wakakakak !!!!
Share/Bookmark

11 comments:

Anonymous,  November 20, 2010 at 10:57 AM  

kalo pree saya join!

wartamaya November 20, 2010 at 10:59 AM  

Aduhai ...
Wak nak bayar bil letrik rumah bini muda tak lepas la ... wakakakak !!!

mangchikla November 20, 2010 at 11:10 AM  

nak itutttttt.. (jgn mahal dah la.. kalau freee lagi baek. Kan kite dah ngaku sedara..)

wartamaya November 20, 2010 at 1:03 PM  

Salam Anyno .. dan mangchik. Fee dan syllabus sedang di rancang. Untuk pastikan, selesai kursus, website masing pun ujud.

Tunggu ... sedang menanti feedback dari kekawan semua.

mangchikla November 20, 2010 at 1:05 PM  

Mannooooooooo ang lari jang , lamo bonar den xdongar cito , alih alih buek website. po cito 'kobun' ari tuh.Den tgk professor 'Kulliyyah Assiyyasah' jo tinggal ....

wartamaya November 20, 2010 at 1:28 PM  

Den tongah mengisi ilmu di dado ... muakakakak !!!
Lopeh satu bondo, den buek satu bondo. Alhamdulillah, sekarang ni boleh la buang maso kek internet plak.

Anonymous,  November 20, 2010 at 4:55 PM  

nak free tukar bin laaaa...!!!!!

jai,  November 21, 2010 at 1:11 AM  

Salam wak.

Kalau bayaran berpatutan aku nak join.

Jiazah Sri Sari November 21, 2010 at 6:55 AM  

Alhamdulillah.. bagusla.. tpi jgn la mahal2.. pasti ramai yg brminat tpi masaalahnya tk mampu.. kalau free tk patut la.. agak2 la..

wartamaya November 21, 2010 at 7:47 AM  

Salam Jiazah Sri Sari,
Sekarang ni sedang buat research dan feedback dari para pelayar blog.

Doakan .. Isyaallah.

Blog list