Rakan WARTAMAYA

Monday, March 22, 2010

Khairy tak setuju .... aku pun sama ... he he he

Khairy tak setuju retorik PERKASA

Berikut sedutan wawancara eksklusif Malaysiakini dengan Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin di pejabatnya di Bukit Damansara minggu lalu.

Khairy, antaranya mengulas panjang berhububung Pertubuhan Pribumi Perkasa yang dilihat banyak pihak sebagai mula menggantikan peranan Umno dalam mempertegaskan hak-hak istimewa orang Melayu.

khairy jamaluddin kj interview 190310Umno mahu berhaluan tengah, tetapi yang radikal dalam Umno bergerak Melayu PERKASA. Bagaimana YB melibat fenomena ini?[ lagi ]
Share/Bookmark

7 comments:

indraputra80 March 22, 2010 at 8:18 PM  

Quote"aku pun sama ... he he he"Unquote

Mula mula sama ,

Lepah tur ikut sama,

Lama lama berkerjasama,

Dapat petih,projek,Sedekah s-x sanggup mati bersama.

Klo tidak Hj.Mohsein(Hj.Temperei)tak kan bole kelabu mata.

Kita dah banyak belajar dari sejarahnya.

best1of4's blog March 23, 2010 at 4:23 AM  

Tak perlu siarkan:

Salam tuan empunya blog;

Minta jasa baik linkkan blog saya disini.

Terimakasih, kerana jasa baik.

Anonymous,  March 23, 2010 at 2:51 PM  

gambar terlucu terlucu terlucu badut... wakakak jowo siarkan ni hahaha

http://www.sabahkini.net/v1/images/stories/-00000000001000000001112111151.jpg

KEDAH ONLINE March 23, 2010 at 6:23 PM  

salam tuan Admin

mohon linkkan blog disini..
terima kasih

Laniisma March 23, 2010 at 11:22 PM  

Saya juga mohon tuan linkkan blog saya ek-ele...tu pun kalau lulus le..tq...

WASIAT PEJUANG March 24, 2010 at 1:38 PM  

salam, mohon Link Blog ini http://wasiatpejuang.blogspot.com/ ke dalam blog tuan, Blog ini berkisar sejarah tanahair. Terima kasih

Anonymous,  March 29, 2010 at 10:23 PM  

umno perkauman pun terlibat sama dari segi penubuhan

Blog list