Rakan WARTAMAYA

Tuesday, January 24, 2012

Confirm ! Populariti Najib mendahului Anwar

Dalam kes ni, aku tak mahu lawan Soi Lek sbb aku memang setuju dengan kenyataannya bahawa Populariti Najib mendahului Anwar. Kalau Anwar mahu mengalahkan Najib, suruh DS Wan Azizah start shopping ratus-ratus ribu kat Australia ..  Gerenti nama Anwar akan bakal melonjak .. !
Dulu waktu Marcos berkuasa, tiada seorang pun dapat melihat kekayaan sebenar beliau sehinggalah beliau hilang kuasa. Marcos pun dulu termasuk dalam carta paling popular. Jangan tak tau .. 
KLIK cerita tentang barang kemas Imelda (1st lady of shopping pada zamannya) Dan dibawah no koleksi kasutnya sebanyak 6,000 pasang. Ingat ! .. Pendedahan tersebut di buat ketika di hilang kuasa..
Mereka yang berkuasa boleh NAFI kan semahu mereka dan bila sudah tertonggeng kelak, kita tau cerita sebenar .. 

Share/Bookmark

3 comments:

opisboi January 24, 2012 at 1:07 PM  

baboon blue film nak bodek najib.....

Anonymous,  January 24, 2012 at 2:05 PM  

ini olang cakap boleh caya ? cina sendiri tengok dia pun malu lor .

Apek hansap.

ajibangsat,  January 24, 2012 at 2:44 PM  

yg sebetolnya uncle chua lg poplar. sama level ngan clintong

Blog list