Rakan WARTAMAYA

Sunday, December 18, 2011

Semoga interview aku berjaya ... Amin


Kalau diorang tanya gaji .. berapa aku nak jawab.
Kalau diorang nak bagi company car ... camana aku nak tolak ...
Susah nyee ...
Share/Bookmark

4 comments:

radens albanjari December 18, 2011 at 8:06 AM  

bro..,
kalo depa tanya gaji, cakap jer.."gua ni telus, ikut macam lawan tender laa, yang terendah tu gue punya.." Lagi rendah lagi cun bro ! APA MACAM?

Kalau depa nak bagi company car, ngko jangan tolak..lain ler kalo dia bagi ngko kereta tolak angkut pasir..! APA MACAM ?

Anonymous,  December 18, 2011 at 8:12 AM  

Mudah-mudahan Allah memberi tuan dan ahli keluarga tuan rezeki yang banyak serta mempermudahkan segala urusan tuan dan ahli keluarga tuan. Mudah-mudahan Allah menambah ilmu tuan dan ahli keluarga tuan dengan ilmu yang bermanfaat kepada tuan dan masyarakat

Yong December 18, 2011 at 8:30 AM  

Muler2 Yong nak tanya dulu. Ni interview aper?

Kot interview dengan bakal pak mertua nombor 2, 3 etc. Yong takkan sokong. Komer pandai2 le sendiri.

Kot interview dengan syarikat Mirzan dan yang sejenama dengannya, Yong lagi tak sokong.

Selain dari itu, Yong aminkan je.

Anonymous,  December 18, 2011 at 8:43 AM  

Kalau bertatoo macam di gambar tu, aku rasa wak takkan dapat keje. Betting?

Blog list