Rakan WARTAMAYA

Saturday, October 29, 2011

Alhamdulillah .. negara kita dalam keadaan selamat

Ugutan bunuh: Sidang media Aziz Bari esok | Print | Harakahdaily KUALA LUMPUR, 29 Okt: Pensyarah undang-undang Universiti Islam Antarabangsa (UIA), Prof Dr Abdul Aziz Bari akan mengadakan sidang media petang ekoran menerima ugutan bunuh, pagi tadi. Nota ugutan bunuh yang disertai peluru kosong dihantar ke rumahnya di Bandar Baru Selayang kira-kira jam 11.45 pagi tadi. “Saya menerima sampil surat dengan sebutir peluru, dengan nota berkata ‘jangan kurang ajar dengan Sultan, maut nanti’,” kata Aziz kepada portal berita, The Malaysian Insider. Aziz berkata beliau akan berhubung dengan peguamnya untuk tindakan susulan termasuk membuat laporan polis. “Saya ada majlis di Ipoh, saya akan membuat laporan polis nanti... anda boleh menghubungi peguam saya untuk maklumat lanjut,” kata beliau yang disiasat oleh pengurusan UIA, polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) berhubung kenyataannya tentangt titah Sultan Selangor awal bulan ini

Wakakak !!!
Mudahnya beli peluru .. wakakak !!
Itu buktinya negara dalam keadaan selamat.
Alhamdulillah ....
Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous,  October 30, 2011 at 12:12 AM  

Yg itu kerja dua bekas pembunuh yg dituduh membunuh altantuya...yg kata dihukum wahal masid bebas. manusia yg dibela oleh pemerintah aje yg berani UGUT kat Prof ni.
selagi PM bernama ROSNajin.....rakyat malaysia tak selamat...tu belum anak yg kaki enjoy dan kaki perempuan balik....lagi bahaya.

Anonymous,  October 30, 2011 at 5:36 AM  

Nak mudah disinilah tempatnya>>...Now ShowingSheih Kickdefella..Oct 29
13 Comments Aktiviti Pelacuran Di Kelantan Terus Rancak


Pusat Pelacuran popular di Kelantan, tidak sampai setengah kilometer dari Pejabat Tuan Guru Nik Aziz

Cuti cuti diKoteBaru?bior betol Pok N.ajis

Blog list