Rakan WARTAMAYA

Sunday, September 25, 2011

Otak lucah, dalam kepala sentiasa lucah


Kesatuan: Jangan aib Kastam, Sarbaini dengan video seks tanpa asas

KUALA LUMPUR, 25 Sept — Blog-blog pro-Umno, yang mengeluarkan klip video seks dengan entri mengaitkan inkues kematian Allahyarham Ahmad Sarbaini Mohamed, tidak wajar menyiarkan bahan-bahan tanpa bukti, yang secara langsung mengaibkan Kastam Diraja Malaysia dan individu yang sudah pun meninggal dunia.[ lagi ]


Kesian kat makhluk umnporno ni ..
Memang patut lah dipanggil umporno ..
Dalam kepala benda tu je yang dicari ...
ini macam nak terus memerintah?

Tah yah la ......
bangang !

Share/Bookmark

3 comments:

Yong September 26, 2011 at 9:53 PM  

Komen Yong takde kaitan dengan kes SPRM. Yong cuma nak nasihat kekawan yang suka letak iklan kat blog. Jangan le melampau sampai tak leh nak baca mesej anda. Yong dah short-list blog yang banyak iklan merapu. Kebanyakannya iklan penipu pulak. Yong tak kan masuk blog tu lagi.

Anonymous,  September 27, 2011 at 6:38 AM  

ye ke..? yg sedapnya sapa?? hahaha.. anu aljuburi al pantati chinari.. hahaha bodo!!

Anonymous,  September 28, 2011 at 4:49 PM  

Anony 6.38 am.

Siapa yg bodoh? Kamu yang buat komen ini menunjukkan kebodohan kamu, Melayu Islam apa kamu ni? ... kesian mak ayah kamu.

Blog list