Rakan WARTAMAYA

Thursday, April 21, 2011

Apa boleh buat dengan RM50 juta

RM50 juta memang jumlah duit yang banyak. Duit ni tiada nilainya kalau senang nak dapat. Senang nak belanja dan senang nak perabih ....
Di Selangor RM5 juta untuk bagi air percuma.


SHAH ALAM: Kerajaan Selangor memperuntuk RM5 juta untuk melaksanakan skim air percuma di rumah kos rendah berstrata (bertingkat) sebagai permulaan dan ditambah mengikut keperluan apabila lebih banyak pembangunan dikenal pasti untuk dimasukkan ke skim itu.[ lagi ]

---------------------------
Oh ya .... aku dah lama ada email sendiri ..
Google, yahoo .. dan semua pun ada bagi email percuma .
Banyak email akaun pun bukan ada masa nak buka semua .... wakakak !!!

Share/Bookmark

4 comments:

kluangman April 21, 2011 at 6:10 AM  

50j tu elok diagihkan kepada SRJKC, tambahan kepda 70j yang telah Najib peruntukan di sarawak semasa pilihanaraya.

Atau boleh juga di agihkan kepada tokong, kuil atau gereja untuk proses pembesaran memandangkan makin ramai yang berminat nak baca bible.

50j juga boleh diberi kepada syarikat yang ada hubungkait dengan DAP suoaya sebahagiannya dapat disalurkan kepada kegiatan parti, tindakan ini sah dan mulia.

taik be-end,  April 21, 2011 at 8:31 AM  

ingat pokcik2,mokcik2, tok ki, pak anjang, pok mat dan sebagainya nak buka email ko....kahkahkah...nak perabih kerjanya b-enddddding.

Anonymous,  April 21, 2011 at 9:33 PM  

KELUANGMAN tu bodoh macam "binatang" keluang... bapa dia pun bodoh macam dia juga ka???

Anonymous,  April 22, 2011 at 11:33 AM  

Keluangman jangan malukan JOHOREAN o.k. Kalu nak bodo-bodoh sorang2 tak payah melalak kat sini. Ooo.. bila Najib bg peruntukan kat gereja tak le bising tapi bila PR buat baik semua tak kena. Ingat Melaka negeri maju tarif air naik, parking sabtu, ahad public holiday pun semua di bantainya....

Blog list