Rakan WARTAMAYA

Saturday, March 26, 2011

Zul Noordin ... you're finish !



Hang nak wat u turn ka? ..
Tak buat itu la .. tak buat ni la ... Baca blog dan jangan dengar berita TV la ....
Semua nya kerana .... nk wat U - Turn kan?
Gi la blog dia tu .. baca .. Aku malas nak link kan kat sini ..
Realiti nya sekarang .. di Kulim .. orang sana pun dah muai kat hang ..
PRU 13 nanti .. sapa amek hang jadi calun .. silap besaq la ..
Kalah besaq .. Hilang wang pertaruhan lagi
Pesanan untuk Zul ... Sudah sudah la ..
Banyakkan beramal .. bermaaf-maafan ... dan tobat kalau rasa diri tu bersalah
Hang dah melencong jauh sangat tu .. .
Jangan kerana mulut, keturunan kita nanti di maki orang
Hang pi rujuk Dr Asri ... BACA sini

Cita cita POLITIK hang .. lupakan la ..
Hang masih ada kesempatan jadi Lawyer perumahan
Customer nak beli rumah .. hang boleh jadi lawyer dia
Hang dah finish .. kita, mereka dan ramai ... dah tak caya pada hang .. 110%

Share/Bookmark

11 comments:

Anonymous,  March 26, 2011 at 6:20 AM  

Eh tak jugak. Semenjak sedar bahawa Anwar manusia yang menutuh jantan betina, kewibawaan Zul ni naik. YE lah kan --- dia loyar Anwar dulu. Lama kelamaan, lama kelamaan, syak wasangka yang Anwar ni sebenar2nya buat bende alah tu ... dia yakini benar.

Bila lak orang Kulim benci dia? Makin respek adalah. Ni lah penyakit orang yang menjadi suara untuk "rakyat" ni ---- dia ingat "rakyat" tu ertinya penyokong fakatan.

Sampai mengalir air mata mike nak ketawa ni haa...

XJelesZulDapatDato

Anonymous,  March 26, 2011 at 6:45 AM  

Terang cakap: UMNO pun tak akan bodoh letak hang jadi calon. Lu kena guna guna saja. Datuk boleh dpt la, Habislah politik lu lepas PRU13. Jadi loyar buruk perumahan sajer ler. Betul tuan blog: Jangan jadikan perbuatan kita menyebabkan keturunan kita disumpah sama.

utuh ensap

Anonymous,  March 26, 2011 at 7:22 AM  

Bukan sahaja banyak beramal tetapi mestilah berilmu. Orang berilmu tak kan di tipu. Jangan gadi pak turut.

Mohd Shubhi March 26, 2011 at 9:10 AM  

Alah ! budak kampung memang macam tu, tambah-tambah pulak jenis buas tak reti duk diam.

Lepas ni suruh dia balik ke Baling, tanam ubi kayu.

Anonymous,  March 26, 2011 at 9:25 AM  

Kesian orang tua di kat Kupang Baling. Depan rumah, bina Pusat Pengajian. Anak macam setan

Anonymous,  March 26, 2011 at 1:58 PM  

Mcm mana nak kekal jadi pemimpin klu kesetiaan dlm parti dulu dianiayai demi kepentingan diri.

Anonymous,  March 26, 2011 at 4:46 PM  

Cuba dedahkan kelayakan akademik dia...betul ker dia ada Ijazah in Law...dari U mana?..Kalau lulus gred berapa...ada push up ke?..Kalau org berilmu tak macam ni...ish ish ish Zul ni...Memalukan golongan Lawyer jer...patutlah ada hadis yg mengatakan 2 dari 3 org Hakim akan masuk neraka)...Lawyer pun 2 x 5 jer...elok jadi lawer beli rumah jer..x perlukan lawyer yg berilmu

nagahijau March 26, 2011 at 9:48 PM  

Tak pernah nampak pon muka YB ni di Kulim.
from: org Kulim

nagahijau March 26, 2011 at 9:49 PM  

Tak pernah nampak pon YB Datuk ni kat Kulim...from org Kulim

Anonymous,  March 26, 2011 at 10:31 PM  

Datok sekarang da bersepah...kalo aku ade duit banyak pon aku bole beli...aku rase si Zul Boyan ni ade orang seponsor jadik datok...lepas ni bole la keje jilat pungkok Rahim tambhi suke budak kecik dengan Eskhel yang sewel pelakon porno...diorg bole belakon sekali tiga orang gangbang masing2..kahkahkah

Anonymous,  March 26, 2011 at 10:53 PM  

Zul adalah lulusan Victoria University of Wellington, New Zealand sekitar tahun 1984. Ketika itu saya juga menuntut di sana tetapi dalam jurusan lain. Kami sering berjumpa dan berbincang. Pada saya, dia ialah seorang yg berilmu. Tetapi sekarang dia dah jadi bodoh dan dungu kerana kepentingan peribadi. Bawa2lah bertaubat wahai Zul!

Blog list