Rakan WARTAMAYA

Wednesday, March 30, 2011

Video Porno Anugerah Allah? ... Bangang !


ertemuan semalam turut dihadiri seorang lagi “Datuk T” iaitu Bendahari Perkasa Datuk Shuib Lazim dan ia disertai lima orang blogger dan seorang pengarang media alternatif.

Kata blog itu, Shazryl Eskay mengerjakan Haji pada tahun 2010 merasakan ini adalah “jawapan dari Allah s.w.t.”

“Saya mahu semua orang tahu. Saya tidak minat politik dan saya rakan karib Anwar. (Dari satu sudut) Saya lihat kehadiran Anwar dalam politik Malaysia, bagus untuk ‘check and balance’.

“Saya bukan ahli Umno dan mana-mana parti pun. Tetapi, saya suka bila pembangkang kuat supaya kepentingan rakyat terjaga,” katanya.

Bagaimanapun blog itu memetik Shazryl Eskay berkata, “tetapi Anwar bukan manusia yang rakyat kenal. Cukuplah rakyat ditipu. Anwar kena berhenti dan letak jawatan.”

Malah Eskay juga berkata, beliau tidak mahu penyokong-penyokong Anwar menyerangnya kerana jika mereka terus berbuat demikian, Eskay mendakwa dia akan bertindak balas.

“Jangan biar saya dedahkan lebih banyak,” katanya.[ lagi ]

------------------------------
Bangang ! .... Jelas Bangang !
Apa punya fatwa nih ...
Nyimpang jauh ni yop !
Wakak .. !! ... Dah bangang nak wat camana .. Wakakak !!!
Sebelah tu .. apa cerita?
Lagi bangang .. !! ... Wakakak !!!

Share/Bookmark

2 comments:

Anonymous,  March 30, 2011 at 4:00 PM  

ini pelik..petunjuk dari tuhan?? mase
kes rogol di melake dulu patutnye eskel ni dapat hidayah jugak..bole beritahu kebenaran yang mulia...lepas ni Datuk 'T' bole bagi ceramah and khutbah jumaat...

Anonymous,  March 30, 2011 at 6:15 PM  

dedah saja la syaitan, apa nk sekat2

dasar syaitan nk ugut2

Blog list