Rakan WARTAMAYA

Monday, February 14, 2011

Mubarak koma?


Hosni Mubarak, Presiden Mesir yang telah digulingkan oleh rakyatnya telah dilaporkan koma pada malam Sabtu di kediamannya di Resort Laut Merah of Sharm al-Sheikh oleh sebuah akhbar Mesir.

Mubarak dan keluarganya telah berpindah ke Sharm al-Sheikh pada hari Khamis malam selepas ucapan terakhirnya, dimana kuasa Eksekutif diserahkan kepada Timbalannya, Omar Suleiman.

Selanjutnya DI SINI

Dari sumber yang sama menyatakan, ketika ini beliau menerima rawatan perubatan tetapi tiada keputusan samada memindahkan ketua kerajaan berusia 82 tahun itu ke hospital.

Laporan LAIN ada DI SINI
Selain dari itu, teman rapat anak lelaki Mubarak, telah ditahan di Dubai dengan wang tunai $500 juta. KLIK SINI. Dia juga di katakan ahli perniagaan yang berkepentingan dengan urusan gas kepada Israel.

Wallaualam ...
(Diterjemah mengikut selera tekak aku)

Share/Bookmark

3 comments:

Anonymous,  February 14, 2011 at 9:49 PM  

wahai milo.aku tgh dahaga ni.ada ke lagi news yang lebih sensasi

azmie,  February 14, 2011 at 10:34 PM  

mana ada koma. dia cume kena ciken pork ngan sakit perut je.

Anonymous,  February 15, 2011 at 7:21 AM  

mcm ku kenal penyakit chicken pork n skait perut tu je.pernal jadi sensasi kat malaysia ni pasal sorang hamba allah yang kena sakit tu.kecoh gak malaysia.selamat la org tu tak goal.kalo goal cuti lagi malaysia n kaya rakyat2 kawasan orang tu.

Blog list