Rakan WARTAMAYA

Wednesday, December 8, 2010

Soi Lek .... wakakaka !!!!


Hisham dakwa ramai kecewa pendirian Soi Lek di konvensyen BN
KUALA LUMPUR, 8 Dis – Datuk Seri Hishammuddin Hussein mendakwa Datuk Seri Dr Chua Soi Lek telah menyinggung sejumlah pemimpin hujung minggu lalu ekoran kenyataan agar ungkapan-ungkapan tertentu antaranya “Ketuanan Melayu” dilarang daripada digunakan manakala Umno pula tidak lagi meluluskan dasar-dasar kerajaan dalam mesyuarat Majlis Tertingginya.

Naib Presiden Umno ini (gambar) berkata banyak pihak telah melahirkan rasa tidak puas hati mereka dengan sikap Presiden MCA itu menggunakan konvensyen Barisan Nasional (BN) Ahad lalu sebagai platform untuk melahirkan keluhan dan rintihan terhadap parti pemerintah ini.

“Saya dengar ramai yang tidak gembira dengan apa yang dikatakan oleh Soi Lek termasuk pemimpin-pemimpin MCA sendiri, dalam konteks konvensyen BN,” kata Hishammuddin pada sidang media di lobi bangunan Parlimen hari ini. [ Minsider ]


Ni nak panggil apa? Gigolo politik .... wakakaka!!!
Soi Lek nak kena ISA ke? Hahahaha.....

Share/Bookmark

3 comments:

cucu kwantung December 8, 2010 at 9:08 PM  

CSL (mcm brand handphone je..)berani cakap sebab nama pun Konvensyen BN, dalam BN bukan UMNO saja yang ada.Lainlah sekiranya itu konvensyen UMNO atau perkasa.

sunsnake@budakbalun December 8, 2010 at 9:19 PM  

Salam.. meh tuko2 link..
link mike dah berbulan ada kat blog daif teman..
huhuhuhu..

Anonymous,  December 9, 2010 at 10:17 AM  

Dasar Kerajaan untuk awam sewajarnya diutarakan dalam mesyuarat Kabinet (eksekutif) bukan nya dalam MT Umno, MT BN atau Mesyuarat Agong Umno..

oleh
BanyuKaroh

Blog list