Rakan WARTAMAYA

Thursday, April 22, 2010

Ezam ... Masih ada yang tertunggak ke?

Dah jenuh dah Anwar ni. Dulu liwat I, dipenjara, diaib, liwat II, sekarang Agen Israel la pulak. Aduh ..

Itu kata Kotak Katak

Kata Kotak Katak lagi ..
Antara dokumen tersebut ialah surat bertarikh 1 Oktober 2006 yang ditulis oleh Anwar selaku Pengerusi Foundation for the Future kepada Kaunselor Bank Dunia, Robin Cleveland bagi memohon agar teman wanita bekas Presiden Bank Dunia, Paul D. Wolfowitz, iaitu Shaha Ali Riza, dipinjamkan ke yayasan tersebut.

Memohon agar teman wanita bekas Presiden Bank Dunia dipinjam ke 'Foundation for the Future' tu .. kira Boneka Israel ke?

Nak tanya cikit ... Ada tak Anwar suruh orang Israel tu masuk Malaysia? He he he

Woiii .. Katak Kotak .. jangan la pelik pelik ..
Cukup cukup la gelembong orang kampung tu .... he he he
Orang nak Kempen ... nko pun nak kempen .. apesal?
Masih ada yang tertunggak ke?
He he he ...


Share/Bookmark

4 comments:

Anonymous,  April 22, 2010 at 7:45 AM  

alahai makcik tokcik abang adik kakak kat felda dah pandai telek takyah pakai bomoh de!ezam ni bukan saja dah tertunggak dia cuba nak lawan tokey katak aja cuba nak menenggek aleh aleh tertenggek tergolek golek.dah tak ada yang nak kutip pun.specie ni memang banyak berkotak kotak dalam ladang felda,tunggu nak kena racun ja!!.

Easy family April 22, 2010 at 1:13 PM  

salam,

Kenapa mat kotak ini, tidak mendedahkan semua maklumat ini dalam pilihanraya di permatang Pauh lagi...kalau benar anwar agen israel. Kenapa tunggu setelah beberapa kali pilihan raya kecil baru nak melalak ?

Anonymous,  April 22, 2010 at 1:18 PM  

yang hina islam dan be;a israel adalah najib

opisboi April 22, 2010 at 1:49 PM  

bila dah jadi binatang al-an'am, hidung dah kena cucuk ikut je le tuan tanah kedawung suruh.......aku memang suka btul bila natang-natang belaan bersuara....nampak lebih banggang daripada lembu

Blog list