Rakan WARTAMAYA

Monday, October 26, 2009

Hanya satu lakonan - Noh


SHAH ALAM 25 Okt. - UMNO Selangor menyifatkan cadangan Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat supaya diadakan Muktamar Agung Khas (EGM) bagi 'membersihkan' pemimpin bermasalah dalam parti pembangkang itu hanyalah satu lakonan semata-mata bagi menarik perhatian rakyat.

Timbalan Pengerusinya, Datuk Noh Omar berkata, taktik sedemikian dibuat kerana beliau mendakwa Pas sebenarnya ketandusan isu untuk diketengahkan bagi meraih simpati rakyat terhadap mereka.

Ini kerana katanya, Pas sebenarnya berhadapan dengan krisis sokongan rakyat semakin susut ketika ini ekoran isu-isu melanda parti itu yang dikatakan tidak lagi selari dengan matlamat perjuangan mereka.- + selanjutnya
Share/Bookmark

5 comments:

Anonymous,  October 26, 2009 at 6:23 AM  

masaalah dalaman pas menyebabkan calon rasuah UMNO pun boleh menang.

Anonymous,  October 26, 2009 at 6:48 AM  

noh tak pandai berlakon, bimbang tali barut umno dikeluarkan dari pas!

Anonymous,  October 26, 2009 at 6:50 AM  

Ini menyebabkan TGNA diserang bertali arus oleh media perdana UBN, sedangkan Hadi tidak disentuh langsung oleh UMNO.

Anonymous,  October 26, 2009 at 6:51 AM  

Menteri besar Selangor tak dijemput TV9, tapi Hasan ali dijemput, kenapa agaknya??????

moe,  October 26, 2009 at 9:21 AM  

masalah dalaman pas... tapi wartawan dok carik org umno suruh ulas...

Blog list