Rakan WARTAMAYA

Monday, March 12, 2012

Komputer masih dlm ICU

Salam sumer rakan2

Maaf kekawan sumer. Maaf la sbb dah lama x posting. Komputer bodoh aku masih dlm unit rawatan rapi. Insurance x der, jd x leh kuar.

Kepada yg nak membebel ngan wartamaya, mai la join FACEBOOK WARTAMAYA seperti yg tertera kat belah kiri blog ni.

Semoga anda sumer dlm keadaan yg baik, dgn mood baik dan sgalanya baik shingga kita bertemu semula.

Owang mishkin wat cara mishkin la. Lambat repair komputer sbb aku tak bela lembu.

Salam sumer  !!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Share/Bookmark

2 comments:

my April 10, 2012 at 12:56 AM  

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

zoobygamez April 14, 2012 at 12:36 AM  

Thanx for sharing all these wonderful Posts and Blog.I really like them and looking forward for the newposts.You can download free Pc Game, Full Version Game like Dynasty Warriors 6 ,Will Rock ,and Emergency 2012 From zoobygamez.

Blog list