Rakan WARTAMAYA

Monday, January 30, 2012

Lagi cerita KAPIR yang bermaruah

Susah nak cari orang Islam yang cam ni .. Wat malu je. Berharap agar ada umat Islam yang mampu buat seperti ini. Korbankan berjuta ringgit semata-mata kerana tidak menjalankan tugas. Ini tidak .. amanah tidak dijaga, duit belasah selagi ada.

Share/Bookmark

3 comments:

mangchikla January 30, 2012 at 9:17 AM  

Ade org Islam camtu. Die 'berkorban' bukan berjuta tak ber billion utk kaya kan anak dan kroni dia.

ajibangsat,  January 30, 2012 at 1:33 PM  

bestnya tajuk artikel kau. link national express tu kau pernah baca ka?

wartamaya January 30, 2012 at 2:20 PM  

ajibangsat,
Cer bagi link.
National express yang mana? malaysia atau luar?

Blog list