Rakan WARTAMAYA

Thursday, January 19, 2012

Kenapa kalau PAS pakai songkok, dia berubah jadi UMNO?

Ke songkok ni ada badi nya? Kalau ada ... Ini merupakan Misteri yang belum di ungkap.
Sorang lagi mangsa yang terkena Badi Songkok ada dibawah ni .. 
Kalau perkara ni berlarutan, nampaknya aku kena ikut jejak Mat Saman Kati .. 
Print borang Ahli di SINI
Jangan kerana beberapa ekor PAS yang bersongkok dan tidak berjanggut buat perangai, menyebabkan ahli menjadi meluat. Maklumlah ... kita kutuk UMNO bagai nak rak, tapi dalam PAS ada spesis yang cam tu gak .. Wat malu je ... Adehhh .. !
Wartamaya Masuk UMNO? Hish .. nauzubillah .. minta jauhkan la ... 
Nota : Jangan ingat logo Bulan aku tak bleh komen. Aku tak di bayar oleh sesiapa.

Pendirian Pemuda Pas sebelum ini (berita Harakah 27 Mei 2011)
Zizan kena ingat, ramai orang bleh jadi MB. Bukan Hang sorang .. 
MB tu jawatan kuli, bukan sebagai boss.

Share/Bookmark

17 comments:

azman kamarul January 19, 2012 at 2:13 PM  

Bersongkok atau tidak bukan isu politik.Jangan lah sampai begitu sengkek lah!

Anonymous,  January 19, 2012 at 3:36 PM  

Betul..aku pun peninglah gan Azizan ni...dah la cengih semacam...nak ikut perangai UMNO tu watpa!!Kalu AUKU kat Johor ka.. Melaka lantaklah..yg duk kalut buat kat Kedah..apa pasai pulak!! TGHA tolong tgk benda ni sat..silap2 Kedah jadi cam Terengganu pulak!!

Anonymous,  January 19, 2012 at 3:47 PM  

Apa kena dengan Songkok..songkok tu tak de salahnya pun. Isu Auku tu lantak pi kat depa la, TGHA tak dak kuasa apa pun sbb tu negeri Kedah yg dia boleh tolong nasihat ja. Biasa la Adam Adli leh buat depa pun nak buat juga...hang kata hang tera....hahaha

Anonymous,  January 19, 2012 at 4:45 PM  

aku amat marah sama ini Pak Zizan. Woi barwah, ikut lah cara Nabi, penuh kasih sayang dan tolak ansur. Macamana mau jadi pemimpin kalo hal ini pun udah jadi umno.

Anonymous,  January 19, 2012 at 4:51 PM  

Aku pun ragu ragu dengan MB Kedah ni, dia bleh masuk dalam media BN senang-senang dan banyak berita tak hentam dia. Layanan media pada dia tak seperti TGNA yang kerap juga di hentam.

Memang tak nafikan dari segi kutipan keuntungan memang lebih tapi ada yang masih meragukan disitu.

PAS kena waspada sikit.

Anonymous,  January 19, 2012 at 8:36 PM  

Aku habaq siap2..kalu PAS kalh kat Kedah..tok sah salah sapa..salah ja..sapa MB la ni..keraihh semacam..kalu ikut logik dia cakaplah..kita toksah marah lah..kalu UMNGOK nak sambung ISA..tok sah marahlah kalu FRU penerajang orang duk pi demo..sebab ni undang Federal..setakat untung balak..bukan kira pemimpin yang baik!!Kalu PAS menang gak lepas PRU13 baik hangpa cari orang lain la jadi MB ..tak kalut sangat!!Bayangkan ada court case student yg patut PAS dan PAKATAN bela..lawan dgn Kerajaan Negeri PAKATAN..malu wei gan orang UMNO!!!

Anonymous,  January 19, 2012 at 8:43 PM  

Aku suggest MB..kalu betuilah dia pemimpin rakyat..pangil budak KUIN tu dgn Wakil Mahasiswa buat sidang akhbar dan mintak maaf dgn student tu..kalu dulu bleh berdamai dgn DAP..takan dgn student tak boleh kut!! Apaslahnya tunjuk sikit rendah diri sekali sekala..toksah duk perangai cam MB2 UMNO dulu..

Anonymous,  January 19, 2012 at 8:45 PM  

Kepada Majlis Presiden PR tolong bukak mata sikit..jangan duk sapu masalah bawah karpet..nak jalankan janji buku jingga..baik mula dari sekarang!!

ajibangsat,  January 19, 2012 at 9:22 PM  

awat bodo sgt ni? lim guan eng pun pakai songkok apa masalah? tak mau auku, mansuh la dulu baru bole. selagi tu, dia tetap undang2, kena ikut la.

Anonymous,  January 19, 2012 at 9:30 PM  

Wartamaya kata PAS pakai songkok, bukan Lim Guan Eng pakai songkok. Apa mamat ni merapu ni?

Anonymous,  January 19, 2012 at 11:08 PM  

apsal islam tu kopiah ker, soongkok tak leh ker, bangang punya blogger

Anonymous,  January 19, 2012 at 11:08 PM  

apsal islam tu kopiah ker, soongkok tak leh ker, bangang punya blogger

wartamaya January 19, 2012 at 11:26 PM  

Blog gua, gua punya suka.

Anonymous,  January 19, 2012 at 11:33 PM  

belasah aje wak. Bil letrik, bil internet wak yang bayar.

man toba,  January 20, 2012 at 12:44 AM  

auku tuh amno punya.......
yg hang dok nak pakai sangat tu pasai apa??......tak boleh ka kata, kita pikiaq dulu macam mana kita nak selesai kes budak budak nie....ada laa sedap sikit dengaq......
kesian kat budak budak upsi yg terang terang pangkah buang auku tuh......us zizan nie kurang ceghedik laa lagu tuh......

kah kah kah

Anonymous,  January 20, 2012 at 6:52 AM  

pas dgn umno spt langit dan bumi. pas mengambil Al Quran. umno tolak AlQuran. yang salah bukan pas tapi sebhgn ahlinya yang tak mau ambil Quran, tak kira sapa. ahli pas bukan maksom, yg patut ditegur, tegur atau patut dihentam, hentam. berbeza dgn ahli umno sebaik/sealim mana mereka tetap berdosa krna bersekongkol dgn pertubuhan yg tolak AlQuran.

1 melayu January 20, 2012 at 10:10 PM  

sekali lagi aku kasi tahu sama zizan supaya jangan jadi barwah umno. Aku akan bikin solat hajat supaya zizan akan ditimpa bala. lepaskan saja pelajar itu dengan segara.

Blog list