Rakan WARTAMAYA

Saturday, December 24, 2011

Jom kita ketawa ramai ramai

\
Dia kata dia, dia kata dia .. 
Dua dua pun sama ..
Dua dua pun anak Ali
Dalam PAS dah ada pak lawak dah ...
Jom kita ketawa .. !

Share/Bookmark

8 comments:

Anonymous,  December 24, 2011 at 9:57 PM  

Padan Muka....Rasakanlah...Bila Allah nak tunjuk....Amat mudah baginya....

Ayid December 24, 2011 at 11:08 PM  

Hari ini 1 anak ali , membuat kejutan dijalan raya yang sedang traffic jam dengan secara tiba-tiba membuat pusingan U. Sayang nya beliau tersalah sign board.

Fikirnya ia boleh mereda kemarahan pemandu-pemandu ketika itu, sebalik nya meleset kerana pemanduan tidak berhemah beliau menyebabkan damage yang lebih besar kerana berlaku kemalangan jalan raya dikiri kanan jalan dan perjalanan menuju matlamat menjadi tergendala kih kih

Anonymous,  December 24, 2011 at 11:35 PM  

sebenarnya dua2 nama hasan. mustafa alias hasan.

bapaAli,  December 25, 2011 at 12:09 AM  

pecat Hasan Ali adalah impian semua ahli PAS, dari perlis hingga ke Johor, dari serawak hingga ke Kota baru.
jangan pula PAS akan dipanggil kandang biawak oleh ahli PAS sendiri.
bukan sahaja durhaka kepada PAS, tetapi menjadi senjata terbaik kepada musuh(UMNO) untuk membunuh PAS.

Yong December 25, 2011 at 4:28 AM  

Tak larat nak cakap dah

Cikli December 25, 2011 at 4:48 AM  

kita hantar saja mereka ke kem motivasi map training

gmu,  December 25, 2011 at 6:15 AM  

Pak Ali dan dua orang anak, seorang bernama Hassan dan seorang lagi nama Mustapha. Hari-hari berebut botol susu yang berisi susu jenis Dugro BN Premuim Plus. Datuknya pula bernama Aziz dah jenuh merotan kedua-dua cucunya nih...tapi nak kata apa jenih budak degil dan tak meleng kat orang lain. Habis berselerak barang-barang dalam rumah dan pak-pak tua dalam rumah tu pakat garu kepala semua.

Nak kata apa lagi kerana susu Dugro BN Premium Plus!....

Bukananakali,  December 25, 2011 at 6:23 AM  

Bila nak dekat pilihanraya, dua dua ni cuba cari isu untuk rosakkan parti. Minta PAS buang terus mereka ini.

Blog list