Rakan WARTAMAYA

Thursday, March 10, 2011

Underwear anda, maruah anda



Basuh sendiri underwear
Jangan biasa kan serah underwear pada makwe
Percikan berkaler yang memalukan
Bulu kerinting pun mungkin ikut sama

Share/Bookmark

2 comments:

kayru1 March 10, 2011 at 9:05 PM  

wakaakakakakaaaaka:nko ni pun kalu nak jadi blogger serius la sikit.wakakakakaka

Anonymous,  March 11, 2011 at 5:20 AM  

hei!!seluar dalam seriuslah tu,kalau tak ada seluar dalam lagi serius gamaknya.kah!!!kah!!!mangkok hayun punya binawe punyalah nak pekena naya orang sanggup gadai seluar dalam yang dia simpan kat ghumah pompuan.apa punya otak mental,kalau betoi punya saksi pasti simpan kat ghumah sendiri atau kat bank deposit box.betoi kata mahafiraun punya pengakuan bn/umno/apco ni sudah busuk sampai keusus.gua tatak tunggu punya lari caaabbbbuuut!!!cari pembangkang!!!.

Blog list