Rakan WARTAMAYA

Sunday, March 13, 2011

Tragedi Jepun bukti Blogger lagi bijak dari ahli politik BN



Walaupun seringkali ahli Politik seperti ni dikesan kebodohannya,
tapi masih ada penyokong. Pelik kan? ...wakakakak !!! Bangang
Dah la bangang .. disokong pula oleh mereka bangang ! Maka semuanya jadi bangang.

Blogger yang cukup lantang menentang Pembinaan Loji Nuklear adalah Tukartiub.
Tapi bangangnya ahli politik
Entah bila lah mangkok mangkok di sini boleh berubah menjadi bijak.
Tunggu kucing bertanduk atau menanti babi mula bershopping dan membeli cermin mata.
Atau tunggu Sayfool mula membasuh underwearnya sendiri .. wakakak !!!

Share/Bookmark

9 comments:

Tak kata org bangang,  March 13, 2011 at 9:17 AM  

Ngkau sorang ajelah yang cerdik kat dunia ni ye???? Org tak sokong dia dikata bangang.... he he... kau tak bangang tapi bodoh aje... Sampai mati pun aku tak sokong kamu... pi mampus... aku ada satu undi, kau pun satu undi aje... he he

Anonymous,  March 13, 2011 at 9:30 AM  

setiap perkara ada pro dan contra.

memang bijak kalau pakai nuklear plant untuk jana elektrik.

ia lebih cekap dan jimat dari pakai diesel dan arang batu.

dengan kenaikan harga barangan tersebut, banyak negara tak mampu menampung kosnya.

isu keselamatan mmg perlu diutamakan jika nak nuklear plant ni.

di jepun dan US, kita jarang dengar berlaku kebocoran nuklear plant akibat kelalaian. kejadian di jepun merupakan petaka alam yg tidak dapat dielakkan dan bukannya kesilapan manusia.

saya percaya rakyat malaysia mampu menjalankan tugas menjaga nuke plant ni cuma ada segilintir rakyat yg dangkal dengan idea ini kerana tak percaya dengan keupayaan diri sendiri.

kalau nak malaysia terus bersaing dan maju, kita kena buat guna cara ini.

Malaysia Boleh!

wartamaya March 13, 2011 at 9:34 AM  

Dah tak der cara lain?
Wakakak !!!
Ada akai pakai ..
Kalau dak tak der idea .. bagi orang lain pegang jawatan

wartamaya March 13, 2011 at 9:38 AM  

Wakakaa !!!
Quote
"saya percaya rakyat malaysia mampu menjalankan tugas menjaga nuke plant ni cuma ada segilintir rakyat yg dangkal dengan idea ini kerana tak percaya dengan keupayaan diri sendiri. "

Buat stadium runtuh. wakakak !!!
Sapa nak caya? ...wakakak !!!

Anonymous,  March 13, 2011 at 9:50 AM  

Kalau nuklear itu satu satu jalan untuk mengurangkan kos, tak payah lah manusia cipta kereta hybrid. Tak payah lah guna tenaga solar untuk panaskan air tandas.

Jangan la layan budak hingusan style tape recorder yang disuruh angguk dia angguk, di suruh geleng dia geleng, tanpa guna akal fikiran tu.

matstimketum,  March 13, 2011 at 10:14 AM  

wakakkak......blogger pencacai sememangnya baghal! buat sesuatu projek hanyalah untuk tabung penipuan bn! kih,kih............

bekasumno,  March 13, 2011 at 10:27 AM  

Nak berlagak bijak sehingga membunuh rakyat. Mentaliti UMNO. Pentingkan diri sendiri.

ismail,  March 13, 2011 at 11:43 AM  

wahai encik anon!!!.....masalahnya kat jepun 2 kalo perdana menteri n menteri kena kait sikit ngan kes rasuah or salah guna kuasa teros letak jawatan bertanggung jawab.kat msia ni dr buat makmal komputer sekolah sampai beli kapal selam sume benda nk rasuah.....sebab 2 rakyat xyakin....dah terok sgt bangang lar perkataan yg paling sesuai ntok puak2 camni....dorang menteri2 ada rumah kt luar negara..jadi pape bole lari...kita? rakyat marhean ni?

Anonymous,  March 13, 2011 at 12:39 PM  

BN ada banyak undi,, undi hantu....

Blog list