Rakan WARTAMAYA

Sunday, October 3, 2010

Horey..musim lompat parti akan bermula...!!

Musim org lompat parti ke dlm umngok bermula...
Apabila prk berbula maka byklah tawar menawar puak2 gerombolan utk
membeli org2 yg x de value dlm pkr . Kita tengok x lama lg sape yg kna
beli. Tv gila dan media arus perdana x lama lg akn penuh menyiarkan
org lompat parti smua ke dlm umno yg akn karam.. Maka sape2 yg cek
market diri dia yg dh de vallue tu bole la jumpa puak2 gerombolan utk
tawar diri jd pelacur politik. Masa2 mcm ni jer klu jual diri pun lps
tu nnt jd sampah... Duit punya pasal... Sampah pun sampah la kan?
Share/Bookmark

3 comments:

Anonymous,  October 3, 2010 at 10:53 PM  

cakap kuat nyokong pas, tapi ada pic ubat kuat dan gambar pompuan separuh bogel... itu le gamaknya yg d belajo sebenonya dari pas.... bertaubatlah.... teman x nak tgk pic cm tu dlm blog menyokong bn...
teman atas pagar aje... seronok tengok kome...

Banduan October 4, 2010 at 3:35 PM  

Salam Wak,

Ini saya, Joebangla. Dah lama tak ke sini, maklumlah saya dulu di penjara selama 5 bulan lebih kat Buffalo New York, dan dideport balik Msia minggu lepas. sempatlah Raya kat dalam tahanan ekekekek

kelisa_samudera October 6, 2010 at 1:07 PM  

bernanah le telinga dalam tempoh sebulan ni kalo tgk buletin utama. perkataan yg ada ialah lompat parti, hilang kepercayaan, skandal seks anuar ibrahim, duit judi, pembangunan. konpom punyalah.

Blog list