Rakan WARTAMAYA

Sunday, August 8, 2010

SB kantoi kena halau


SB Kena Halau Cuba Intip Aktiviti KEADILAN

SHAH ALAM 8 Ogos - Identiti seorang anggota polis dipercayai daripada Cawangan Khas (SB) yang menyamar sebagai orang awam terdedah apabila cuba menyusup masuk bagi mengikuti serta mengumpul maklumat pada majlis taklimat anjuran Sekretariat Latihan dan Perkaderan (Selkad) di sini minggu lalu.

Anggota SB itu 'kantoi' apabila gagal menunjukkan bukti pengenalan diri apabila didesak petugas KEADILAN pada majlis taklimat yang disampaikan oleh pegawai Skuad Komunikasi Selangor (SKS) pada pukul 9 malam Khamis lalu.

Menyedari perkara tersebut, pegawai SKS bertindak menghalaunya daripada terus berada di premis Selkad dalam sesi taklimat yang diadakan pukul 9 malam Khamis lalu.

Sehubungan itu Pengarah Penerangan Negeri Selangor, Dr Badrulamin Bahron membidas tindakan pihak polis yang dilihat menjadi alat politik Umno-Barisan Nasional untuk mengintip aktiviti KEADILAN di Selangor.
[ lagi ]


"Shuhhh anjing sapa la ni ....", kata Tok Moh.

"Itu anjing liar tu ...tok", jawab Leman.

"Telinga capang .. muakakak !!! sapa agaknya yang bagi tulang ... he he he", sambung Tok Moh.

Share/Bookmark

1 comments:

aka,  August 8, 2010 at 1:59 PM  

jaga-jaga korang semua anjing polisbn tu utusan dari melayu apco bawak pistol tu tapi kalau anjing bagi je tulang taruk racun puradan tak pun perut ayam taruk racun puradan lepas 24 jam insyaallah tanda X le kat mata

Blog list