Rakan WARTAMAYA

Thursday, January 14, 2010

Periksa sarang warga asing


KUALA LUMPUR - Di sebalik kediaman mewah dua kondominium di Jalan Putramas 1 di sini, tersorok sebuah penempatan atau rumah kongsi yang dihuni oleh ratusan warga asing.

Kewujudan penempatan di atas tanah milik Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) itu jelas mewujudkan landskap buruk kepada panorama bandar raya Kuala Lumpur.[ lagi ]

Sejak 7 tahun lepas ... he he he
Tak nampak .. mauahahahaha ... !
Lawak ... memang lawak ... !
Tanya diorang berapa kali dah bagi rasuah lepas kan diri ...?
He he he ....
Share/Bookmark

3 comments:

Anonymous,  January 14, 2010 at 12:20 PM  

Sarang warga asing? Jangan kacau mereka. Biarkan mereka membiak sebanyak mungkin. Sumber pendapatan sampingan bagi sayap2 umnobn - PRDM, SPRM, Imegresen dan yang sewaktu dengannya. Yang penting halang kemaraan PR. Kalau tak dihalang Putrajaya akan jatuh ke tangan mereka. Maka akan binasalah umnobn. Malaysia sudah tidak selamat buat umnobn dan konco-konconya. Hancur umnobn hancurlah Malaysia. Jangan kacau warga asing. Galakkan mereka masuk. Beri mereka insentif.Pendekkan tempoh untuk mereka layak mohon taraf pemastautin tetap.Hantar misi galakan warga asing ke negara-negara luar. Tambahkan lagi kemajmukan 1Malaysia. Tutup kem-kem tahanan PATI. Jangan ganggu warga asing. Biarkan mereka mendominasi setiap ruang kehidupan 1Malaysia. Pasti Malaysia akan disanjung dunia kerana keprihatinan dan kemurahan hatinya. Tukar slogan 1Malaysia kepada Malaysia No.1 Dunia. Langkah menjadikan Malaysia negara termaju dunia, at par with EU dan AS. Hidup Malaysia No 1 Dunia.

~Empayar Kuku Besi January 14, 2010 at 1:17 PM  

habis madu sepah di buang jauh2 bro...projek2 besar siap emegresen masuk la.

mountdweller January 14, 2010 at 8:44 PM  

Salam Wak

Nampaknya kerana duit negara tergadai, wajah terpalit.

Blog list