Rakan WARTAMAYA

Friday, October 9, 2009

Yahooo ... Dapat Angpow !


Gambar diambil pada petang jumaat 9 Okt 2009. Dilihat golongan yang berumur 50 tahun ke atas yakni pengundi saluran satu Dun Bagan Pinang dilihat memenuhi Pejabat Jabatan Kebajikan Masyarakat cabang Port Dickson. Kesemuanya bukan melayu. Mostly, perempuan. Dari wawancara mereka dijanjikan duit. Kenapa hari ini mereka dapat angpau ??? Kenapa tidak hari lain ??? - + selanjutnya
Share/Bookmark

1 comments:

tok iskandar October 9, 2009 at 7:49 PM  

Lot tanah laut di Bt 3, Jalan Pantai, Telok Kemang antara Astana Hotel dan Corus Hotel milik syarikat yang dikuasai oleh YB Ismail Taib (Adun Linggi sekarang) Exco Kerajaan Negeri dan Ibrahim Embi

Corus Paradise Resort inilah yang dimaksudkan dengan corus hotel.Tok nak tanya cikit dan minta TP dan rakan-rakan siasat.Corus Paradise Resort adalah tempat penginapan petugas SPR termasuk Timbalan Pengerusinya Wan Ahmad Wan Omar sbelum hari penamaan calon.

ini tok dapat daripada sumber yang sahih.boleh check kat senarai daftar masuk hotel ini ok.ada rakan yang memaklumkan kepada tok.

isunya ialah resort ini adalah resort kroni isa.apakah spr ditaja dan jika tidak ditaja sekalipun ramai yang meragui mengapa mereka memilih untuk menginap di resort ini dan resort ini pula dikatakan dibina atas tanah rizab melayu.

wan ahmad wan omar kena jawab persoalan ini dan tidak hairanlah mengapa spr kelihatan memihak kepada BN

Blog list