Rakan WARTAMAYA

Wednesday, February 3, 2010

Suami dakwa dipukul isteri turut 'diajar' anak hingga lebam, lukaMELAKA 2 Feb. - Jika sebelum ini, kita sering mendengar kisah isteri didera suami tetapi keadaan sebaliknya berlaku terhadap seorang lelaki yang dipukul isteri sehingga lebam dan luka di belakang badan.

Lebih menyedihkan, dua anaknya berusia 10 dan 16 tahun turut melakukan perkara itu apabila sanggup memukul ayah mereka dengan menggunakan penyangkut baju.[ lagi ]

Cite lain kat Kosmo .. sini

Pada yang nak kawin tu ... jangan risau.
Perkara cam ni jarang jarang berlaku.
He he he .. dulu masa aku nak kawin dulu pun takut gak ..
Bimbang kena pukul, bimbang gak kena potong 'anu' nye ...
Tapi sampai sekarang masih ada .. huhuhuhu ..
hehehehe ... "Selamat .. pengantin baru .... , semoga kekal abadi " Lagu Anita Sawarak .. he he he
Share/Bookmark

1 comments:

serupasekala February 3, 2010 at 8:02 AM  

JIKA INI BERLAKU PADA ORANG ISLAM MAKA SI SUAMI TAK WAJIB LAGI MEMBERI NAFKAH KEPADA ISTERI ( SELAMA ITU IA MENDERHAKA PADA SUAMI SELAMA ITU TAK WAJIB LAGI SUAMI MEMBERI NAFKAH ZAHIR DAN BATIN ) DAN SEMUA MALAIKAT MELAKNAT PERBUATANNYA SAHINGGA IA PATUH BALIK PADA SUAMI.

APABILA SI ISTERI PATUH DAN TAAT PADA SUAMI PADA MASA ITU BARU TERTANGGUNG ( WAJIB ) SI SUAMI MEMBERI NAFKAH ZAHIR DAN BATIN KEPADA SIISTERINYA.

AMARAN ...

SIISTERI MACAM INI TIDAK AKAN MENCIUM SURGA SAHINGGA SISUAMI MEMAAFKAN BELIAU.( NAK CIUM PUN TAK BOLEH USAHKAN NAK MASUK SURGA )

WAHAI UMAT ISLAM SEMUA TAMBAHI LAH ILMU AGAMA DENGAN MENDENGAR CERAMAH CERAMAH AGAMA. SEKARANG INI DALAM INTERNET PUN BANYAK DAH CERAMAH CERAMAH AGAMA DEMI KEBAIKAN BERSAMA.

Tuan/puan boleh melayari serupasekala.blogspot.com untuk hal hal yang demikian.

Walahhu 'alam.

S

Blog list