Rakan WARTAMAYA

Thursday, September 9, 2010

Esok Hari Raya

Yeahhhhoooo....!!!
Esok hari raya !

Wak amek kesempatan umtuk memohon Ribuan Ampun dan maaf kalau-kalau terlanjur kata dan terkasar bahasa.

Di Hari Kemenangan ini, wak berdoa agar semua rakan-rakan kita menggunakan saat yang baik ini untuk menyedarkan rakan-rakan lain untuk terus merubah kepada yang lebih baik. Berani berubah!!!

Saman dah bayar? Hah...bawak keta balik kampong baik-baik. Dari bayar saman tu lebih baik guna duit tu untuk anak bini. Berbaloi - baloi....

Kita jumpa lagi lepas Raya nanti dan semoga anda semua sihat sejahtera dan Ucapan dari Wartamaya, "Selamat Hari Raya Idul Fitri...maaf Zahir dan Batin"



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Share/Bookmark

10 comments:

Didi September 10, 2010 at 2:31 AM  

Salam sahabat.

Selamat Hari Raya aidil fitri. Semoga sahabat dan famili sentiasa diberkati oleh ALLAH dunia dan akhirat.

mangchikla September 11, 2010 at 8:55 AM  

taqabbalallahu minka wa minkum, ya Raden Al Jowo.

Sent from from my nokia @ not blackberry Rondafon Mobile.

Anonymous,  September 11, 2010 at 12:57 PM  

sama-sama mohon ampun dan maaf

Abu Amirul September 12, 2010 at 9:25 PM  

Salam Aidilfitri,
Askamakalikada.blogspot.com juga mengucapkan selamat hari raya kepada wak.
Harap wak sudi linkkan askamakalikada di blog wak.
Wassalam.

Hang Kulup,  September 13, 2010 at 9:58 PM  

dah raya pun wak....

Yong September 15, 2010 at 11:21 AM  

Berape lama bercuti Yob?

al-brangi September 26, 2010 at 2:10 PM  

salam,

tolong linkkan blog sy yg baru di url
http://al-brangionline.blogspot.com

menggantikan

http://al-brangi.blogspot.com
yg telah diserang malware
tkasih

al-brangi September 27, 2010 at 4:13 PM  

salam,

mohon dilinkkan ke bloglist tuan/puan atau tukar ke url baru seperti berikut>

http://al-brangionline.blogspot.com kerana blog lama al-brangi kena serang malware.

terima kasih banyak2.

Yong September 28, 2010 at 7:37 AM  

Selamat Hari Raya. Wah! Wak cuti lame ye. Yong nak tanya, Leman tengah buat ape wak?

Anonymous,  September 29, 2010 at 7:25 PM  

assalamualaikum wak,

dah lebih 2 minggu dak abis lagi raye ke? Eden tahun ni 3 ari je raya lepas tu pi memancing, poning lihat orang cam toot mentedarah makanan... kalah toot di hutan.

Apo cerita sekarang? Wartamaya pun dah tak sehangit dulu. Den pun orang dah offer jadi balaci yb judi, den terima je janji masyukkk hehehe

den nak pi mesyuarat jap... Duit lagi... Apa apa pun idup ANAK ANAK KELATE

SAHABAT baik hang
seabass

Blog list